Navy Blue

Jag har inte kunnat släppa det här med blå mascara under helgen. Idag var jag uppe på A6 en sväng och tog bland annat en tur på Kicks. Ganska snart stod jag där i kassan med en Volum´Express i Navy Blue från Maybelline. När jag kom hem testade jag att lägga lite blå mascara längst ut på mina sen tidigare svartmålade fransar. Och nog fick det önskad effekt, blicken blev genast klarare. Det kanske inte är så troligt att man får se mig i blåa fransar varenda dag nu, men just det här med att bara lägga lite på franstipparna, det blev ursnyggt.

7 kommentarer på Navy Blue

  • härligt! det är inte många som vågar sig på blå mascara, men det brukar bli bra, bättre ,bäst (?)
    :)

  • ellen: man måste våga lite ibland :)

  • Jag har en sanslöst turkos mascara som jag använder på samma sätt. Bara för att det är så skoj :)

  • tess: låter najs!

  • Får väl blogga den någon dag. Lite typiskt solen-skiner make för mig. Hoppas solen kommer snart *hum*

  • Det var Benefit’s nya mascara som startade det hela va..? Undrar just om jag ska be min kollega som snart sticker till London att shoppa en sån till mig…

  • fru hjelm: japp, suget blev för svårt att hantera :) jag var t v u n g en!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv
Annons