Navy Blue

Jag har inte kunnat släppa det här med blå mascara under helgen. Idag var jag uppe på A6 en sväng och tog bland annat en tur på Kicks. Ganska snart stod jag där i kassan med en Volum´Express i Navy Blue från Maybelline. När jag kom hem testade jag att lägga lite blå mascara längst ut på mina sen tidigare svartmålade fransar. Och nog fick det önskad effekt, blicken blev genast klarare. Det kanske inte är så troligt att man får se mig i blåa fransar varenda dag nu, men just det här med att bara lägga lite på franstipparna, det blev ursnyggt.

7 Kommentarer
  1. fru hjelm
    fru hjelm says:

    Det var Benefit’s nya mascara som startade det hela va..? Undrar just om jag ska be min kollega som snart sticker till London att shoppa en sån till mig…

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.