På party med Mary Kay

I torsdags träffade jag ett gäng ex-arbetskollegor, ett par av dem hade jag inte sett på nästan 2 år. Maria, som säljer Mary Kay produkter, ordnade en liten sammankomst med mycket prat om gamla minnen, lite skvaller, god mat och allt detta kombinerades med tips om hudvård och makeup. Tack för en jättetrevlig kväll tjejer!

Jag har tidigare testat Mary Kays mascara och ögonmakeupremover, mascaran är riktigt riktigt bra. Jag blev förvånad över att ett “hemparty-märke” kunde ha produkter som håller lika god kvalitet som mina favoritmascaror från Estée Lauder och Lancôme. Removern är klart godkänd, men den biter inte 100%igt på en riktig festmakeup, och då känns den faktiskt aningens för dyr.

I torsdags körde vi först en superhärlig kur för händerna, en bivaxkräm före skrubb, sen rengöring och fukt.
Sen rengjorde vi och återfuktade ansiktet innan vi gav oss på makeupen. Hudvården är inget jag kommer att köpa på mig just nu, jag är helnöjd med mitt Suki.
Eftersom partyt var på torsdagskvällen så tvättade jag av mig den nylagda mejken rätt snabbt igen, så jag kan inte uttala mig om hållbarheten. Men allt kändes bra på huden och produkterna är smidiga att arbeta med.
Duoskuggorna kompletterar varandra bra, och glossen går åt det lite klistriga hållet så de sitter på plats och ger bra med färg.
När det gäller sminket så gillar jag idén med tvådelade rouge allra bäst. Det är smart på så många sätt. Dels har du två olika nyanser i samma bytta, blandar du dem så får du en tredje. Dels så funkar det riktigt bra att använda dem tillsammans, den ena som “grund” och sen “toppa” lite med den andra på kindäpplet.

Tyvärr kom jag inte på att det jag verkligen suktat efter att få testa var Satin Lips, förrän jag redan lagt all mejk. Setet består av en tub med skrubb som varsamt tar bort läppfnaset, och en med läppbalsam som återfuktar och vårdar.
Kommer jag att köpa nåt då? Ja, jag tror nog jag åtminstone ska ha bivaxkrämen om den går att köpa separat. Hittar den tyvärr inte på hemsidan så jag kan inte länka. Men jag tror att det här är ett riktigt guldkorn för oss som älskar allroundkrämer. Och Satin Lips, kanske vågar jag mig på ett köp där också.

1 svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.