Röda glajer

070.JPG

Nu har faktiskt självaste Hotspot uppmärksammat trenden med röda solisar, så kom inte och säg att jag är annat än apcool. Sen kan man ju tycka att jag kunde fixa till håret lite nu när jag ändå tummar lite på anonymiteten och publicerar en bild på mig själv. Men näe, jag har ju söndag. Brillorna har jag köpt på HM, kostade nästan gratis, 79,50kr.

12 kommentarer på Röda glajer

 • coolaste bruden alltså :) ett fynd verkligen!

 • Det känns nästan lite stort att du tummar på anonymiteten, men å andra sidan kommer vi bara känna igen dig om du har på dig just de brillorna när man springer på dig :) De var skitläckra!

 • bjooti: jag ska ha på mig dem jämt :)

 • hedgehog-sara: nu fastnade du i spamfiltret, det är nåt mystiskt med webblogg alltså. Men nu ska det nog vara fixat tror jag. Visst är jag cooool ;)

 • Vad himla kul att äntligen se en bild på dig! Tuffa glajjor….

 • Det var riktigt snyggt!

 • Jag trodde du hade lite mer glamorös smak… de där kändes lite…. raggare. Förlåt det är inte meningen att vara elak, men du brukar ju ha så god smak att jag blev förvånad. Men det är klart att det är tur att smaken är som baken… :-) man kan inte tycka lika jämt!

 • Ha,ha du är ju för skön Katarina! Jag tar inte illa upp alls. Och raggare är bland det allra bästa jag vet, så jag vänder på det och tar det som en komplimang :)

 • Har du mustasch?

 • lina: nej, har du?

 • Vad bra att du tog det på rätt sätt, för det var inte illa menat! Du är ju min favvis annars! Men det är dyrt att läsa din blogg, man blir ju så jädra shoppingsugen att det inte är klokt! Men röda solisar är inget för mig! Kram på dig!

 • katarina: såklart man får tycka olika :) bra att du kunde spara lite pengar nu då. kramis!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv
Annons