Tokidoki Skin Tint

tokidoki

Smashbox Tokidoki Skin Tint
Ja, vad ska man säga, jag vill bara utropa det här till vårens absoluta must have.
Hela Tokidoki-serien, med de läckra förpackningarna, är bara så söt. Men det var just Skin tinten som jag fastnade sådär direkt för, omedelbart ha-begär!
Skin Tint är ett stick för dina läppar och kinder. Som rouge betraktat är tints överlag en riktigt bra idé, resultatet blir skirt och fräscht, hållbarheten är super. Och inte gör Tokidoki Skin Tint mig besviken. Den är lättarbetad och sitter hela dagen både när jag har grundat med foundation och då hyn är bar. Och färgen sen, den är alldeles perfekt godisrosa och man kan få den precis hur svag eller knallig man vill.
Även till läpparna funkar Tokidoki helt ok, och det tycker jag inte att liknande produkter brukar göra. I vanliga fall brukar jag bli uttorkad, men det här ger en smidig och matt finish. Det går utmärkt att toppa med lite gloss om man vill glamma till det. Fast allra bäst gör sig Skin Tint ändå på kinderna.
Formulan är oljefri, krämig vi applicering men blir mer pudrig på huden. Även om man tycker att krämrouger i vanliga fall inte funkar just för att de känns feta, så behöver man inte oroa sig för sånt i det här fallet.
Du v i l l ha Tokidoki Skin Tint i din necessär, jag lovar!

LipGloss Bitch ger betyget: 5

1 svara

Trackbacks & Pingbacks

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.