Veckans Önskelista!

63893-1663893-1563893-14

Så var det dags för veckans önskelista. Det är mycket man vill ha, men här kommer godbitarna som jag suktar allra mest efter just nu.
Peppermint Cooling Footlotion, Body Shop
En lätt lotion som snabbt går in i huden och svalkar trötta fötter och vader. Med den här får du genast fart på blodcirkulationen, och den doftar såå fräscht. Min förra är slut sen nån månad tillbaka, jag behöver verkligen påfyllning, helst igår!
Lemongrass & Brown Sugar Body Scrub, Crabtree & Evelyn
Ja, jag vet, jag har tjatat nåt väldigt om Lemongrass cleansern från Suki (men ha överseende, den är uuunderbar). Här har vi en liknande variant fast för kroppen, det låter riktigt lovande! Hör här: Citronskal och bruna sockerkorn i olika storlekar polerar huden skonsamt, samtidigt som citronmelissolja, sheasmör och mandelolja gör huden smidig, stärker och ger näring.
Beauty Blender
Accessora var snabba och plockade hem denna hyllade lilla äggformade makeupsvamp. Beauty Blender saknar kanter (som traditionella svampar har) för att minimera risken för fula linjer i makeupen. Den rundade delen används på större områden som kinder, panna osv. Den toppiga används kring näsvingarna eller för att lägga concealer under ögonen, dutta på highlighter mer punktvis osv.
Och så är den knallrosa, bara det!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.