Veckans önskelista!

63893-663893-763893-5

Så var det dags för en ny önskelista.
10 – Benefit
Jag blev ju störtförälskad i Dandelion, så jag har inga tvivel på att det här är en alldeles lysande produkt. Asken är fylld med ett bronzing puder och en highlighter. Tanken är att man ska dra över båda samtidigt med borsten (inte snurra runt i den, utan hälften/hälften ska hamna på borsten). När man sen applicerar så bronzar och highlightar du i ett drag. Naturligtvis kan man använda produkterna var för sig också. Smart iaf, och snyggt, som vanligt när det handlar om Benefit.
Lip Jam – POPbeauty
Ett skirt gloss med läppbalsam känsla, i sötaste minituben. Ska dofta vilda bär och färgen som lockar mig allra mest, Shake-96, är blekt laxrosa.
Cream Eye Liner Palette – Smashbox
Förra helgen stötte jag på denna underbara lilla sak när jag satt och slösurfade, en palett med minivarianter av Smashbox krämeyeliners. Perfekt ju! Jag mailade genast eleven i hopp om att de ville ta in den här, och fick snabbt svar från Michael att de skulle höra sig för med Smashbox om det var möjligt. I veckan dök det upp ett nytt mail som talade om att de fortfarande inte fått besked men att de hör av sig så fort de vet. Så håll tummarna allihopa!

Kolla in förra veckans önskelista!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.