Bronzer som Bronzer?

Nu är det dags för en duell mellan två högaktuella produkter här på LipGloss Bitch! Jag har hårdtestat bronzers från The Body Shop och Bodyography, båda säger sig ge en solkysst look och lyster.

The Body Shop Sun Lustre Bronzer

Passar vem: Det här är produkten för dig som redan kan stoltsera med brännan eller har en djupare hudton i dig själv. Är man en blekis som letar efter bronzern som ger den perfekta naturligt solkyssta looken så ska man välja något annat. Sun Lustre Bronzer är mer skimmer än färg, mer glam än vardag. (3/5)

Mervärde: Sun Lustre Bronzer är mervärde! En lyxig produkt att unna sig helt enkelt. Tjusig dosa i en generös storlek med skön tyngd, och bronzerkakan är vacker. (5/5)

Pris: 349kr. Inte billigt om man är ute efter en versatil bronzer, men väl värd sitt pris om man som jag älskar att omge sig av snygga makeup-produkter – eller om riktigt läckert partyskimmer är precis vad man letar efter. (4/5)

Bodyography Every Finish Powder, Sunkissed

Passar vem: Jag tror att väldigt många kan använda sig av denna nyans, jag sjäv hör till de blekare och får idka en aning försiktighet – men det funkar för mig, och intensiteten går att bygga om man så skulle önska. Sunkissed är mer av en klassisk bronzer, skimret är diskret nog för att funka till vardags – men ger samtidigt liv åt hyn. (5/5)

Mervärde: Nja, här pratar vi väldigt basic. Sunkissed är en av nyanserna av Bodyographys Every Finish Powder, där finns också matta ”vanliga” puder. Och ser man till det så har dosan en väldigt smart funktion, den har en botten gjord för att ha med en appliceringssvamp. (2/5)

Pris: 169kr är ett förträffligt bra pris på en så pass bra produkt! Prislappen är plånboksvänlig, men bronzern i sig är på inget sätt ”budget”. (5/5)

SAMMANFATTNING: Båda produkterna får högt betyg, 12 av 15. Det går egentligen inte att säga att den ena är bättre än den andra, man får fundera på vad man är ute efter – och välja utifrån det.

Jag tycker att Bodyographys Sunkissed funkar ypperligt som en naturlig bronzer, jag kommer verkligen få användning för denna i vår och sommar. Men jag kommer att älska The Body Shops Sun Lustre Bronzer till semestern, jag ser varma sommarkvällar framför mig med guldskimrande solkyssta axlar och dekolltage.

3 kommentarer på Bronzer som Bronzer?

  • Ok… Damn you, kvinna! :p Nu blev jag suuuuugen på den från TBS. haha :D ska ner och kika på den i veckan! :D

  • Ja den är lovely! Jag kan tänka mig att du skulle kunna bära upp den :)

  • :D tack! måste kollas in isf! :*

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv
Annons