Shoppa beauty i Jönköping

Veckans tema på PRET-ty handlar om vart man helst shoppar beauty i sen egna hemstad, att ge lite tips åt skönhetstörstande besökare.

Jönköping har under de senaste åren begåvats med både MUS och FACE, men jag shoppar helst på Åhléns (det på A6) Kicks (det i city), eller Parelle (i Sesam-huset) Där finns alla stora märken och man kan få tag i det mesta.

I Jönköping har vi också salonger som Hudoteket (i.d, Joe Blasco, Dr Brandt, Recipe for Men, MD, Ole Henriksen m.m) och Sköna Jag (Mist, Phytomer, CND, OPI m.m). Coop och Maxi ICA har nyligen utökats med relativt stora beautyavdelningar om man är ute efter lite mer basic produkter till bra pris.

3 Kommentarer
  1. sofie
    sofie says:

    va kul att jag följt din blogg jätte länge och inte förrens nu får jag veta att du också bor jönköping som mig :) jag gillar din blogg jätte mycket och du ska ha stort beröm för den!

    Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.