TBS Sparkle Eye Palette

Här har vi lite swatches på den tjusiga ögonskuggepaletten ur The Body Shops vinterkollektion Sparkling Seduction. Skuggorna är lagda på bar hud med tillhörande skumapplikator, bilden är tagen inomhus utan blixt.

Första intrycket är att skuggorna är mjuka och sammetslena, lättarbetade. Jag blev väldigt förtjust i nyanserna, skimret i dem är oerhört stiligt och paletten känns välmatchad som helhet.

20 Kommentarer
 1. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  Ja, visst är den fin! Jag kombinerade skugga 1 och 3 lite snabbt imorse och har fått flera komplimanger så det här verkar gå hem :)

  Svara
 2. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  fåfängan: de är rejält metalliska i finishen märkte jag nu när jag använde ett par av dem idag, men är man inte rädd för lite glam så är det här helt underbara skuggor :)

  frk rar: vad bra att de kommer till hjälp :)

  rq: ja när det kommer till makeupen så har det verkligen hänt grejer de senaste tre åren, jättekul :)

  Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] och 02 – en kall, en varm. Båda ser jättefina ut! Paletten från förra årets vinterkollektion Sparkling Seduction har använts massor, så jag hoppas på en liknande succé även denna […]

 2. […] TBS Sparkle Eye Palette, härligare skuggpalett får man leta efter. Maffigt skimmer, busenke applicering och roliga färger gör det här till vinterns stora vinnare. Jag har sportat skuggorna i olika kombinationer under stora delar av oktober, och jag har sällan fått så mycket komplimanger för en makeup som då jag bär den orangea. […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.