e.l.f. Shimmer Mineral Glow

e.l.f. Shimmer Mineral Glow är en riktig vinnare – jag är helt såld!

Skimmer är alltid lite lurigt, särskilt det där vardagliga subtila glowet är svårt att få till. Men med e.l.f. Shimmer Mineral Glow visade det sig vara busenkelt. Att kalla produkten Shimmer är egentligen lite missvisande eftersom det för tankarna till en highlighter, men här pratar vi snarare lyster – en “all over” produkt som gör att min hy ser strålande ut.

Jag kan lätt använda en rejäl puderborste och svepa generöst över hela ansiktet utan att det ser minsta “flottigt” eller skimrigt ut, men varje gång jag går förbi en spegel så förvånas jag ändå över hur pigg och fräsch min hy ser ut. Lyster som bara anas men ändå klarar av att trolla bort och förvilla, vad är man inte beredd att ge för sånt?

e.l.f tycker att £5 (ca 65kr) är ett rimligt pris, jag tycker det är löjligt lågt för en såhär superb liten sak – men det är bara att tacka och bocka, Shimmer Mineral Glow lär bli stapelvara hemma hos LipGloss Bitchen.

**********

Läs mer:

e.l.f Mineral Blush Joy & Rose

Smokey Eye á la e.l.f.

e.l.f Mineral Eye Shadow – Smokey Eye

e.l.f. Natural Mineral Makeup – Starter Kit

e.l.f. Cheerful Cherry

e.l.f. Natural Mineral Makeup

16 Kommentarer
 1. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  rq: det finns bara en färg och jag tror den heter just “shimmer”, det ska finnas en bronzer som också kallas “mineral glow” men den har jag inte testat. Ja, jag föll verkligen för den här – en strålande liten sak :)

  Svara
 2. rocketqueen
  rocketqueen says:

  Tänkte på vilken färg själva shimmer-pudret har – går det mot rosa, guld, beige, ja du förstår :) Me wants! Fast du och jag har inte samma undertoner, så det är därför jag funderar på om den går åt något speciellt håll.

  Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] ansiktet ett lyft med subtilt skimmer, eller … just det, glow. Kolla in den här hyllande recensionen av ingen mindre än Lip Gloss Bitch. Dessutom slänger vi med ett antal överraskningar från e.l.f […]

 2. […] Mineral Veil, den har också mer lyster i sig. Det ska bli spännande att jämföra den med e.l.f cosmetics Shimmer Mineral Glow. 31 Dec 2008, 13:17 Kategori: makeup, […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.