bloglovin

LipGloss Bitch

Välkommen till LipGloss Bitch! Jag heter Helena och har skrivit om smink och hudvård sen maj 2005, det gör LGB till sveriges äldsta beautyblogg. Här hittar du dagligen nya inlägg om aktuella kollektioner, recensioner, personliga favoriter, produktnyheter, steg-för-steg-guider och en himla massa sminknörderi.

Archives

The Body Shop våren 09 – Roseflower

På vägen hem nu ikväll så ondgjorde jag mig över rusket, blött och kallt – men så fort jag steg innanför dörren så var det plötsligt vår! The Body Shops vårkollektion Roseflower låg nämligen och väntade på mig.

Vårens serie Roseflower gör det enkelt att lägga en fräscht vårinspirerad makeup. Det är en av våra mest spännande färgpaletter någonsin – en utsökt kollektion av skira nyanser i moderna och nyskapande former.

Kollektionen består av:

Roseflower Eyes (195kr) – Sunshine Gold och Mint Green

Roseflower Blush (295kr) – Pink och Fuchsia

Roseflower Lips (190kr) – Soft Pink, True Pink och Deep Pink

Roseflower Radiant Stick (245kr) – Sheer Pink

Vårens Shimmer Cubes (298kr)

Förpackningar är alldeles fantastiskt utsökta. TBS ligger verkligen i framkant här och jag kan inte annat än förväntasfullt undra över vad som kommer härnäst.

10 comments to The Body Shop våren 09 – Roseflower

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Affiliateannonser

Recent Comments

Categories