bloglovin

LipGloss Bitch

Välkommen till LipGloss Bitch! Jag heter Helena och har skrivit om smink och hudvård sen maj 2005, det gör LGB till sveriges äldsta beautyblogg. Här hittar du dagligen nya inlägg om aktuella kollektioner, recensioner, personliga favoriter, produktnyheter, steg-för-steg-guider och en himla massa sminknörderi.

Archives

Blush Focus #3

31

I förra veckan utlovade jag en närmare titt på vad som gömmer sig i min rougesamling, på temat Blush Focus tar vi en kik på tre i taget – idag är det dags för tredje inlägget.

Läs gärna:

Blush Focus

Blush Focus #2

3a

Här har vi rouget som har varit min absoluta favorit i många år nu – Devoted från FACE. Nyansen är ren PERFEKTION för min hy och skimret är precis så lagomt som jag vill ha det, väldigt klädsamt och lättburet. Devoted är rouget som passar till alla looker och som är busenkelt att applicera – det är aldrig något att fundera på utan bara att köra!

3b

the Balms Down Boy är allra senaste tillskottet i min rougesamling. Ett svep och jag var kär! Vi pratar “fräsch som en nyporos”-rosa. Rouget är matt men har ändå en lyster över sig, svårt att beskriva med alldeles underbar!

3c

Vi var många som föll stenhårt för MACs Mineralize Blushes, så pigmentrika och så ljuvligt skimrande. Love Thing är djupt plommonlila med mäkta guldskimmer. Skunkborste, en dos koncentration och en grymt lätt hand krävs för ett lyckat resultat på min bleka hy, men det är såå värt det!

19 comments to Blush Focus #3

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Affiliateannonser

Categories

Mont Blanc Pens Mont blanc cufflinks Stylos Mont Blanc Stylos Mont Blanc Pas Cher Mont Blanc kugelschreiber Mont Blanc kugelschreiber starwalker
ralph lauren online toms uk hackett clothing jeans homme tods homme toms shoes toms tiny stylos montblanc pas cher Penne Montblanc Michael Kors Watches
toms shoes hackett uk jeans femme toms uk polo ralph lauren tods france