Blush Focus #3

31

I förra veckan utlovade jag en närmare titt på vad som gömmer sig i min rougesamling, på temat Blush Focus tar vi en kik på tre i taget – idag är det dags för tredje inlägget.

Läs gärna:

Blush Focus

Blush Focus #2

3a

Här har vi rouget som har varit min absoluta favorit i många år nu – Devoted från FACE. Nyansen är ren PERFEKTION för min hy och skimret är precis så lagomt som jag vill ha det, väldigt klädsamt och lättburet. Devoted är rouget som passar till alla looker och som är busenkelt att applicera – det är aldrig något att fundera på utan bara att köra!

3b

the Balms Down Boy är allra senaste tillskottet i min rougesamling. Ett svep och jag var kär! Vi pratar ”fräsch som en nyporos”-rosa. Rouget är matt men har ändå en lyster över sig, svårt att beskriva med alldeles underbar!

3c

Vi var många som föll stenhårt för MACs Mineralize Blushes, så pigmentrika och så ljuvligt skimrande. Love Thing är djupt plommonlila med mäkta guldskimmer. Skunkborste, en dos koncentration och en grymt lätt hand krävs för ett lyckat resultat på min bleka hy, men det är såå värt det!

19 Kommentarer
 1. Emma P
  Emma P says:

  Jag är ju en riktig rougefantast, så de här inläggen tilltalar mig verkligen! Hela gänget här ser fina ut, men jag är ju svag för MACs mineralize, så skulle välja den helt klart. Som tur är så har jag redan det rouget dessutom, och det är alltid härligt när man kan luta sig tillbaka och vara nöjd med sina inköp…

  Svara
 2. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  rq: härligt! och jag gillar att skriva dem, bra kombo :)

  veronica: kul att höra :) hoppas du får lite tips här då.

  emma: ja, jag gillar att ”gå tillbaka” och reflektera lite över vad man faktiskt redan har för godbitar i samlingen.

  Svara
 3. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  emelie: jag tycker ju att detta är det raraset rouget man kan tänka sig, och alla borde ha ett. Men är det något riktigt knalligt du är ute efter så kanske down boy är lite för milt.

  Svara
 4. Veronica
  Veronica says:

  Får man lägga in ett önskemål? Om du har givetvis- det är ju en förutsättning ;-) Men har du the Balms Hot mama eller Nars Orgasm (eller nån annan Nars) så visa dem gärna också.

  Svara
 5. Ifrith
  Ifrith says:

  Face rouge är verkligen fenomenala. Nu är mitt sluuut, kan knappt vänta på att åka till en ”Facestad” och köpa nytt med mitt presentkort! =)

  Din rougesamling väcker rätt störda habegär hos en rougeälskare som mig. Du swatchar väl dina krämrouge också? ;D …samt avslutar med en … hm Iallafall topp 5 favoriter-lista? Hoppas*

  Svara
 6. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  emma: hm, ja vad hände med den kategorin? ska se om jag kan ruska liv i henne :)

  ifrith: det blir definitivt krämisarf också… men fem-i-topp blir aplurigt :D

  Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] den nog faktiskt! Den är slutsåld hos Inezza just nu, och det tror väl jag det. Dels har Lipgloss Bitch skrivit varmt om den, och så även Lisen i senaste numret av Chic. Och Down Boy är verkligen […]

 2. […] nytt är rouget Cabana Boy, hjälp – jag som knappt återhämtat mig efter blixtförälskelsen i Down Boy! Vart ska detta sluta? Håll nu alla tummar i världen för att Inezza tar hem den här lilla […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.