leverans från E.l.f

elf0903

Som jag berättade om i förra veckan så har E.l.f Cosmetics (the budgetmärke av budgetmärken) släppt en hel del nya produkter på sistone. Själv blev jag genast förtjust i de söta Lip Tinsen. Idag landade ett paket med ett gäng av dem, och en hel del annat av det nya, i min låda. Underbart!

elf0903_2

Tyvärr verkar en del tycka att man inte lyckats särskilt bra med dofterna på Candy Shop Lip Tints, jag testar dem inte förrän min förkylning är över men rapport om färg, doft och konsistens kommer naturligtvis framöver. På bilden ovan ser ni Frosting Fantastic, Cherry Bomb och Candy Fix – ytterligare tre varianter finns i sortimentet.

LGB-favoriten Super Glossy Lip Shine SPF 15 har släppts i två nya nyanser: Juiced Berry och Honey Do. Båda är klara gloss med en hint av färg.

elf0903_3

E.l.f. Nail Polish har utökats med sex nya färger, här ovan ser ni Mod Mauve och Royal Purple. Royal Purple ser ut att kunna vara en dupe till Barry Ms läckra Vivid Purple.

Bland mineralskuggorna finns också sex nykomlingar – på bilden syns Caffinated och Golden. Urtjusiga!

15 Kommentarer
 1. Johanna
  Johanna says:

  De ser ju rätt läckra ut och priset är ju synd att klaga på
  är speciellt nyfiken på lacken – så jag väntar på en recension och bild på dom :-)

  Svara
 2. [Make-Up Your Mind]
  [Make-Up Your Mind] says:

  Jag gjorde en beställning från E.l.f igår, min första :) Tänkte slänga med Cherry Bomb, men fegade ur när jag insåg att det luktade körsbär. Står verkligen inte ut med körsbärslukt, så jag valde Candy Fix istället, även om BC såg grymt mycket snyggare ut. Luktar det mycket körsbär tycker du?

  Svara
 3. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  johanna: det ska vi nog kunna ordna :)

  paula: härligt!

  make-up: jag litar inte på min förkylda näsa just nu, men jag lovar att återkomma i frågan :)

  Svara
 4. hedgehog-sara
  hedgehog-sara says:

  åh – jag älskar elf! Boostern är fasen det bästa pudret jag någonsin provat – man behöver ju inte bättra på en enda gång under dagen. Jag måste nog kika in och beställa lite till nu när du har fått hem så mycket najs – det får bli efter London :)

  Svara
 5. Kajsa K
  Kajsa K says:

  Härligt paket! Skuggorna ser speciellt spännande ut. Har du testat mineralskuggor från E.l.f. tidigare? Ska i alla fall bli intressant att se dessa i användning.

  Svara
 6. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  marie: haha, visst blir ma :P

  inthemake: aj, aj, aj köpstopp

  kajsa: ja, jag har testat en del av skuggorna. rätt bra kvalitet, även om ett par av nyanserna har känts lite ”off”.

  Svara
 7. Lina
  Lina says:

  Jag röstar för fler recensioner e.l.f-produkter – är jättesugen!:)
  Hur tror du de är mot känslig hud? Risk att man reagerar på skuggor o puder?

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *