IsaDora Bronze Bliss

id_bronzebliss2

Jag hann precis hem innan snöovädret drog igång igen, men det ska bli sommar i år också – det lovar iaf IsaDora vars kollektion Bronzing Bliss låg på hallmattan idag. Vi har vant oss vid att IsaDora släpper finfina bronzingpuder och läckra ögonskuggor i brända toner lagom till sommarsäsongen. I år gillar jag särskilt att man stoppat i en snygg korallfärgad skugga i kvartetten.

id_bronzebliss

Nytt för i år är att IsaDoras generösa dosa Bronzing powder kommer i en ny färg utan skimmer, Matte Tan. Bronze Bliss finns i butik från v 12.

Bronzing Powder, ca 179kr

Blush Bronzer, ca 95kr

Bronze Bijoux, ca 120kr

Eye Shadow Quartet, ca 125kr

3-D Glitter Gloss, ca 110kr

Crystal Gloss Stick, ca 95kr

Instant Spray-on Bronzer, ca 135kr

Bronzing Powder, ca 179kr

In English:

IsaDora Bronze Bliss Collection

14 Kommentarer
 1. Nail-Design
  Nail-Design says:

  äntligen ett matt bronzingpuder! Så som jag letade efter ett sådant förra året, fann slutligen ETT på the Body Shop. Skönt att de har fattat galoppen och att det finns lite variation att välja på.
  De har verkligen lyckats bra med ögonskuggskvartetten också, riktigt fina färger som kommer bli riktigt naturligt och fint i sommar.

  Svara
 2. Tina (Beleza)
  Tina (Beleza) says:

  Ja den där korallfärgade skuggan fångade min blick på en gång och utan den skulle man nästan kunna säga tråkig kollektion med all bronziga toner (vi har sett det förr) men just nu känns det faktiskt helt rätt till sommarn 2010. :)

  Svara
 3. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  nail-design: TBS matta puder är sjukt bra, en storfavorit här hemma. Oh, du skulle hört med mig när du var på jakt :) TheBalm har också en grym mattis!

  bella: jag tror nog inte att isadora tror sig vara först med detta :)

  kerstin: å, den är finfin!

  tina: ja, jag trodde först att det var samma kvartett som jag tror att de haft de två senaste säsongerna – sen såg man den där koralliga godbiten :)

  Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] följer upp sin solkyssta kollektion Bronze Bliss med färggranna Pool Party. Finns i butik från v […]

 2. […] en månad sedan damp IsaDoras solkyssta kollektion Bronze Bliss ner i brevlådan, tänk det ska bli sommar i år också! Häromdagen kompletterade de […]

 3. […] IsaDora Bronze Bliss […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *