Smoothing Resurfacing Primer

loreal_primer1

Så dök L’Oréals Studio Secrets upp i Sverige till slut. Det är en serie produkter som ska hjälpa oss att skapa den perfekta grunden och en smickrande och hållbar makeup värdig en fotomodell. Hela produktlistan hittar ni hos Bjooti.

Jag fick tillfälle att kika närmare på serien redan i somras då jag var i Glasgow, det var inget som imponerade direkt men jag köpte med mig en bytta av Smoothing Resurfacing Primer som jag blev nyfiken på. 225kr kostar primern här i Sverige, jag gav en hundralapp mindre för min så ger ni er ut i Europa i vår/sommar så kan det ju kanske vara värt att kolla upp prisläget. För här hemma är Studio Secrets inte särskilt prisvänliga alls om man kikar på hur få ml man faktiskt får för slantarna.

Jag gillar den här typen av primers, konsistensen är maffig och lite svårapplicerad men väl på plats fungerar den ypperligt. Huden får en jämn och fin struktur och makeupen sitter bra på plats. Blänket mattas, röda partier i min hy dämpas något och använder jag ingen foundation för dagen så kan jag ändå använda Smoothing Resurfacing Primer för att få en schysst look på min hy som i sitt naturliga tillstånd inte är i närheten av prinsesslik.

Har jag däremot torra småfläckar i ansiktet så väljer jag hellre en annan primer, L’Oréals kan framhäva små flagor och fnas – betecknar du din hy som torr så tror jag inte att detta är rätt val för dig.

Jag har läst en del recensioner av produkten där man har ogillat att primern kommer i en liten burk, jag är också ett fan av tuber och pumpflaskor, men jag tror att formulan i det här fallet kräver att man förpackar den i en burk helt enkelt. Jag vet inte hur väl ni kan se det på bilden, men det är inget fluff fluff det rör sig om utan primerns konsistens är som en kompakt massa. Jag är inte så knusslig av mig när det gäller min egna makeup, ingen annan stoppar fingrarna i mina byttor och jag är noga med handhygienen – men det är klart att hållbarheten försämras och jag kommer att få slänga långt innan jag använt upp denna superdryga primer.

Lipgloss Bitch ger betyget: 4

In English:

This is a review of Smoothing Resurfacing Primer from L’Oréal Studio Secrets. It gets 4 out of 5 from me.

7 Kommentarer
 1. peachgirl
  peachgirl says:

  Alltså…225 kr? Jag tror jag med säkerhet kommer skippa den pga priset. Det vore en sak om man hade tillgång till små testers-burkar men no way att jag “i blindo” köper en sån här produkt för de pengarna. Kollar nog hellre in läppstiften och glossen…där märker man ju mer direkt vad det är för textur/färg/doft.

  Svara
 2. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  peachgirl: en bra primer är värd sina 225 för mig, men sett till att det är L’Oréal vi pratar om och hur prisläget är i andra länder så känns det mindre kul. Men kolla in deras “penselfoundation” i serien, sett till ml-priset så kommer vi nästan upp i Diorpriser. Galet.

  Svara
 3. Elena
  Elena says:

  Testade den på handen och blev överförtjust, tror jag ska kolla på ebay efter den.

  Tips.
  Putta över den i mindre burkar, ställ i kylen och använd en burk i taget, efter behov (alltså ha en framme och resten i kylen)

  Svara
 4. Maria
  Maria says:

  Nu har jag nästan gjort åt hela min tester, och jag gillar den tokmycket! Den smooooothar verkligen ut huden, porer och allt! :D 225 är för mycket dock, så jag har bett Karin i Madrid att hålla utkik där.

  Om det inte vore för din recension hade jag inte testat den så snart, så tack!

  Svara
 5. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  elena: sånt där låter ju så logiskt och bra, men jag är för lat för att mecka med det tror jag :D

  maria: nej den är inte dum :) hoppas du hittar ett billigare ex.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.