TBS Sweet Lemon Lip Butter

tbs_lemon_lip

Det är ganska många år sen jag testade något av  The Body Shops Lip Butter senast, hur kunde jag glömma bort dem? The Body Shop Sweet Lemon Lip Butter är krämigt fet och vårdande, jag har mitt stående vid sängen och smörjer läpparna varje kväll. Eftersom jag i princip alltid använder gloss eller läppstift så torkar mina läppar lätt ut, det går åt ett rejält valla nattetid för att de ska hållas mjuka och fina – Lip Butter klarar detta galant!

Sweet Lemon Lip Butter doftar precis som det övriga sortimentet i serien citron, men här är det en lite sötare variant – lite mer muffinslik. Inte tokigt alls! The Body Shops Lip Butters kostar 85kr och finns i en rad dofter, bara att välja och vraka efter tycke och humör.

LipGloss Bitch ger betyget: 5

Läs fler inlägg om The Body Shops senaste kroppsserie Sweet Lemon.

10 Kommentarer
 1. lil
  lil says:

  TBS lipbutters doftar så gott men jag gillar inte riktigt att peta fingrarna i den lilla burken. Speciellt inte när naglarna är lite långa, ilandsproblem, hehe.

  Svara
 2. Christine
  Christine says:

  Det finns väl läppstift och läppglans som är vårdande och inte torkar ut? Vet att Mary Kay har det iaf.. Borde finnas fler tycker jag..

  Svara
 3. peachgirl
  peachgirl says:

  Mmmm..den här kan jag tänka mig att prova! Håller just nu på med en burk figs&rouge organic lipbalm vilken är skön men ack så svår att få ”upp” ur asken. Kan tänka mig att den här är lite enklare att hantera.

  Svara
 4. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  veronica: ja, de är rent smarriga :)

  josephine: då är det på tiden :)

  lil: tub är ju alltid mer praktiskt men jag är inte så knusslig :)

  christine: jag väljer läppstift och gloss utifrån hur de ser ut på mig

  peachgirl: ja, det är mjukt och lite krämigt i konsistensen.

  Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] jag för någon månad sedan läste om The Body Shop’s lip butter hos LipGlossBitch blev jag lite sugen på en ny burk av läppgojset som jag troget använde under hela min […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.