The Body Shop Delipscious

delipscious

Den 29 april lanserar The Body Shop sin nya läppserie Delipscious, nio Sheer Lip Colours och fyra Tinted Lip Balms. Produkterna är helt tillverkade av naturliga ingredienser, visste du att du under din livstid kan få i dig runt 1,5 kg läppen om du använder det regelbundet? Det motsvarar 863 läppstift, mums eller vad.

delipscious_balm

Delipscious Tinted Lip Balm (95 SEK) – 01 Peach Crush, 02 Watermelon Crush, 03 Berry Crush, 04 Papaya Crush

delipscious_colour

Delipscious Sheer Lip Colour (135 SEK)

01 Sheer Lychee

02 Sheer Toffee

03 Sheer Watermelon

04 Sheer Candy

05 Sheer Elderberry

06 Sheer Grape

07 Sheer Raspberry

08 Sheer Saffron

09 Sheer Pomegranate

In English:

The Body Shop is launching Delipscious! Nine shades of Sheer Lip Colour and four shades of Tinted Lip Balm.

** Please don’t forget to mention LipGloss Bitch as the source and link back to this post if you want to republish the information and pics. Thank you! **

14 kommentarer på The Body Shop Delipscious

 • Åh dom ser ju faktiskt riktigt mumsiga ut! Fast oftast använder jag bara Försvarets hudsalva :p

 • lisamarie: då kanske tinted lip balm kan vara nåt för dig, vårdande läppe med en gnutta färg :)

 • Oooh.. SÅ läckra – Framför allt på Sheer Lip Colours. Tokläckra färger som verkligen gör mig sugen på fler läppstift. ^^

  Och ja. Jag stal – och länkade. ^^ Dubbelt!

 • Tycker de ser underbara ut! Jag har precis börjat använda mer naturliga produkter så dessa ska absolut testas :)

 • Ja, det här tycker jag ju om förstås:) Vilka mumsbitar! Nu tänker jag springa ner till Bodyshops butik och investera lite kapital i en snyggare pussmun.

 • Jag vill nog faktiskt ha….. allt!

 • Oh dessa ser ut att vara precis i min smak! Ska nog köpa två tinted lip balm och 2-3 sheer lip colour, måste dock se de sist nämnda live först! Fick ni pilla på dessa och hur tyckte du att de var? Någon särskild färg som stod ut?

 • andrea: visst är det läckra bilder!

  skönhetsjunkie: klart du ska testa :)

  ekologisk: får du göra, 29/4 släpps de i butik.

  ninni: hoppsan :)

  lina: jag kikade enbart på läppstiften, fick också med mig ett sådant hem som jag inte hunnit testa ännu. De färgerna som jag hann kolla närmare på kändes väldigt neurala, inte specifikt somriga men bärbara.

 • GIMME GIMME GIMME!:D:D:D

 • Sheer Lychee ht, tack! Och sen en riktigt lila jäkel också!:)

 • Snygga läppstift! sen är jag sur över att jag inte kunde åka på pressvisningen..bahhhh

 • Åhh! Ser verkligen fram emot dom här! Hade ett supersnyggt lila/berry läppglans från TBS för typ 10 år sen o har fortfarande inte hittat en värdig ersättare…kanske nån av dom här kan funka! Nåra 863 läppstift tror jag inte man får is sig..inte ens om man heter Montazami! Men säg ett-två per år då…så kanske 100 stycken då? Verkar rimligt. Men då tror jag väl kanske man hinner få i sig mer än så av andra grejer…typ mat. :)

 • Kul att Bodyshop ryckt upp sig! Det blir farligt att gå in där nu.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv
Annons