Illamasqua Force

Häromdagen fick jag hem delar ur Illamasquas senaste kollektion Body Electrics, som det stora fan jag är av Illamasquas nagellack så kunde jag inte vänta många timmar med att testa knallblåa Force. Älskar färgen, älskar formulan, älskar pigmenteringen! Nu har jag hunnit samla på mig fem lack från märket och jag kan ärligt säga att jag inte har stött på bättre krämisar än Illamasquas.

In English:

Illamasqua Nail Varnish in Force. Love it!

10 kommentarer på Illamasqua Force

 • Är det inte väldigt likt H&M’s Blue my mind? Har du båda så du kan jämföra?

 • Ninni: ja, jag har även Blue My Mind. Det är stor skillnad, blue my mind är flera steg ljusare.

 • Galet fint!

 • Så otroligt fint!

 • Härlig blå! Illamasqua har många härliga lack som jag vill skaffa mig men jag har fortfarande inte huggit till. Hade trott de skulle komma på Nail Mail men tydligen inte. Blir nog en beställning efter lön.

 • kerstin: Visst är det en härlig färg!

  effie: ja, jag är så nöjd :)

  sminkan: åh, då börjar det bli dags :) Finns många snyggingar att välja på.

 • Omg, kan det vara det ultimata blå krämlacket?! Jag tror minsann det. Satan. Jag som inte skulle beställa fler lack just nu.

 • Ohhhh! Precis sådär blå-blå som jag hoppades på! Måste ha! Håller med om kvaliteten på Illamasquas lack; galet bra. Jag har 4 sedan tidigare och måste addera till samlingen! :) Tack för fin swatch!

 • NICE.

 • nailtastic: ja, jag tror minsann vi pratar ultimat här :)

  peachgirl: de är värda varenda krona!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv
Annons