Illamasqua Force

Häromdagen fick jag hem delar ur Illamasquas senaste kollektion Body Electrics, som det stora fan jag är av Illamasquas nagellack så kunde jag inte vänta många timmar med att testa knallblåa Force. Älskar färgen, älskar formulan, älskar pigmenteringen! Nu har jag hunnit samla på mig fem lack från märket och jag kan ärligt säga att jag inte har stött på bättre krämisar än Illamasquas.

In English:

Illamasqua Nail Varnish in Force. Love it!

10 Kommentarer
 1. Sminkan
  Sminkan says:

  Härlig blå! Illamasqua har många härliga lack som jag vill skaffa mig men jag har fortfarande inte huggit till. Hade trott de skulle komma på Nail Mail men tydligen inte. Blir nog en beställning efter lön.

  Svara
 2. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  kerstin: Visst är det en härlig färg!

  effie: ja, jag är så nöjd :)

  sminkan: åh, då börjar det bli dags :) Finns många snyggingar att välja på.

  Svara
 3. peachgirl
  peachgirl says:

  Ohhhh! Precis sådär blå-blå som jag hoppades på! Måste ha! Håller med om kvaliteten på Illamasquas lack; galet bra. Jag har 4 sedan tidigare och måste addera till samlingen! :) Tack för fin swatch!

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.