bloglovin

LipGloss Bitch

Välkommen till LipGloss Bitch! Jag heter Helena och har skrivit om smink och hudvård sen maj 2005, det gör LGB till sveriges äldsta beautyblogg. Här hittar du dagligen nya inlägg om aktuella kollektioner, recensioner, personliga favoriter, produktnyheter, steg-för-steg-guider och en himla massa sminknörderi.

Archives

Sigma Makeup

Jag har varit nyfiken på verktygen från Sigma Makeup ganska länge, nu bestämde jag mig äntligen för att beställa hem ett kit. Sigma Makeup har flera set med penslar och borstar för alla ändamål du kan tänka dig, men jag nöjde mig med att börja lite smått och köpte hem deras Travel Kit Naughty in Black.

Om du läser amerikanska sminkbloggar eller spanar bland makeup tutorials på youtube så har du säkert hört talas om Sigma, men för er som inte känner till märket så kan det nämnas att de använder sig av MACs nummerserie när de namnger sina verktyg. Sigmas SS187 liknar MACs #187 osv. Detta har de fått både kritik och kredd för, Sigmas belackare kallar dem kopior medan fansen gillar att man visar att det finns bra billiga alternativ.

Travel Kit Naughty in Black ($49) är en snygg svart necessär fylld med sju verktyg som täcker de flesta av mina behov när jag är på språng. Jag lockas alltid av resekit av den här typen, men jag har inte hittat något som faktiskt innehåller de verktyg jag behöver allra mest – tills nu. Foundationpenseln är den enda jag inte har något större behov av eftersom jag aldrig har börjat applicera makeup på det sättet, men nu kanske jag tar tag i att ge det en chans.

Just nu får man ett åttonde verktyg “på köpet”, skunkborsten SS187. Kitet kommer också i rosa, där ingår skunkborsten och man får en foundationpensel på köpet istället.

SS187 Duo Fibre Brush (skunkborsten)

SS150 Powder brush

SS168 Angled Contour Brush

SS190 Foundation Brush

SS194 Concealer Brush

SS239 Eye Shading Brush

SS224 Tapered Blending Brush

SS219 Pencil Brush

Jag beställde kitet den 29 mars, trots att snålade lite och valde det billigaste fraktalternativet som kunde ta 2-3 veckor på sig så dök paketet upp redan idag. Hos Sigma Makeup kan man betala med alla större kreditkort eller PayPal, tänk på att moms och postens administrativa kostnader tillkommer om ditt paket fastnar i tullen.

In English:

My Travel Kit from Sigma Makeup arrived today!

26 comments to Sigma Makeup

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Affiliateannonser

Recent Comments

Categories

Mont Blanc Pens Mont blanc cufflinks Stylos Mont Blanc Stylos Mont Blanc Pas Cher Mont Blanc kugelschreiber Mont Blanc kugelschreiber starwalker
ralph lauren online toms uk hackett clothing jeans homme tods homme toms shoes toms tiny stylos montblanc pas cher Penne Montblanc Michael Kors Watches
toms shoes hackett uk jeans femme toms uk polo ralph lauren tods france