Combat Khaki

Häromdagen bloggade jag upp IsaDoras kommande höst/vinterkollektion på nagellacksfronten, flera av dem föll mig i smaken men först att testas blev till slut 705 Combat Khaki. Ett snyggt ljusare grågrönt krämlack som täcker helt med två lager och torkar till väldigt snabbt. En ny favorit för alla mintgröna fans som vill ha ett höstigare alternativ?

Efter att jag skrivit detta inlägg och schemalagt det så blev jag så himla sugen på att blinga till manikyren med en guldtipp, här med Victory från Illamasqua som jag passade på att klicka hem under deras senaste rea. Att lacka tippar på frihand är inte så jäkla lätt, hade blivit skarpare och jämnare med en mall – men kombon, hur läcker som helst ju!

NOTD 705 Combat Khaki from IsaDora Trend Nails Collection for A/W 2010 with Victory from Illamasqua on tips.

22 kommentarer på Combat Khaki

 • Supersnyggt med guldtipparna! Är Combat Khaki lite likt Dirty, Sexy, Money från Misa, kanske?

 • Fina båda två men det guldiga ser nästan ut som minx! Jättesnyggt!

 • Så sjukt snyggt, både lacken och manikyren! Alldeles underbart!

 • Åhh, jättecoolt med guldtipparna :) och en jättefin färg!

 • Grymt snyggt med de guldiga tipparna!

 • Jag har också Combat Khaki idag. Tycker den är superläcker!

 • Snyggt med guldtippen till, så tjusigt!

 • Sjukt snygg kombination med guldtipparna. :)

 • Jag tror jag måste ha den gröna.

 • Älskar, älskar, älskar!

 • Man kan ta frostad tejp som mall annars =)

 • Vilken vacker grön färg!

 • nailtastic: kan inte jämföra tyvärr

  bella: ja, det var väl lite kul med guldtipp

  kerstin: Combat Khaki är fab!

  honi: fräsigt :)

  lina: visst blev det bra!

  emelie: ja, den är verkligen snygg!

  aila: ja, jag tyckte det piffade till :)

  tina: tror det blir mkt guldtippar för mig i höst :)

  julia: det tror jag bestämt du måste

  des: :)

  lina: tejp kan man göra mycket snajsigt med :)

 • emma: visst är den fin, svår att fånga på bild bara

 • Combat Khaki är definitivt ett lack jag skulle kunna tänka mig. Isadora har hottat upp sig ordentligt på senare år!

 • sminkan: ja, de hänger med grymt bra när det kommer till lacken tycker jag.

 • Men shit, vad läckert det blev!

 • Tack! Tycker kombon funkar :)

 • Supersnygg kombo! :)

 • Verkligen snyggt med guldtipparna…

 • Verkar som om flera nagellacksmärken har döpt sina höstlack till något med Khaki. Såg bland annat att Chanel har tre lack på gång, med Khaki i namnet. Tror att det var tre lack i alla fall. tyvärr fanns de inte ute i butik när jag var i USA, så jag kunde inte köpa dem.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv
Annons