IsaDora Rock Chic

IsaDoras höstkollektion 2010 har fått namnet Rock Chic, inspirationen har hämtats från den tuffa, androgyna ”superkvinnan”. Alltid klar för action! Rock chic, biker stil.

Jag blev lite generad när jag läste det här, Rock Chic känns inte modern nånstans – MEN jag gillar! Jag ska kanske poängtera att jag inte är så himla trendkänslig, letar ni spot on tips på vad som är hett just nu så är det inte mig ni ska leta hos. Jag går på magkänsla, och Rock Chic är en nostalgitripp för mig. Det här var min ”go to look” under stora delar av 90-talet. Ja, ungdomar, på lördag bli LGB 33 ;)

Oavsett om man inspireras av modellbilden eller inte så är det här bärbara nyanser som man kan ha en hel del kul med.

Eye Shadow Quartet (ca 125kr)

47 Heavy Metal går i silver, greige, svart.

44 Muddy Nudes går i neutrala toner som drar mot plommon.

Bold Tip Eyeliner (ca 99kr)

Det här är en spännande nyhet på eyelinerfronten tycker jag, linern är kraftigare i spetsen och snedskuren för att ge en riktigt fet linje. Den här ska hårdtestas!

För att skapa kontrast och verkligen sätta fokus på ögonmakeupen väljer man mer hudnära toner till läpparna.

Cream Gloss Stylo (ca 115kr) i Iced Latte

Perfect Moisture Lipstick (ca 105kr) Nude Glow och Nude Cream

Moisturizing Lip Gloss (ca 99kr) Grape Jam

Pump ‘n Plump XXL (ca 169kr) Coffee Cream

Wonder Nail Wide Brush (ca 69kr) 610 Bare Fudge, 611 Muddy Water, 631 Grape Jam

I förra veckan berättade jag om IsaDoras nyheter Graffiti Nails och Wigham Mascara, följ länkarna om du missat inläggen.

Kollektionen släpps nu i augusti, vad gillar du IsaDoras Rock Chic? Berätta!

* Glöm inte att ange LipGloss Bitch som källa och länka tillbaka till detta inlägg om du vill använda bilder och info. Tack! *

IsaDora for Fall 2010, Rock Chic Collection!

* Please mention LipGloss Bitch as a source and link back to this post if you would like to use this information and pics. *

30 Kommentarer
 1. Wolfie
  Wolfie says:

  Ögonskuggan till höger verkar vara helt i min smak, hoppas bara att den är lite bättre pigmenterad än de två andra paletterna jag har.
  Alla tre lackerna ser urläckra ut, kommer nog att köpa alla tre….när nu ICA Maxi i Häggvik behagar ta in dem – de har fortfarande sommarkollektionen framme:-O

  Svara
 2. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  wolfie: jag gillar att det är fokus på sommarlookerna fortfarande, det blir höst tids nog ändå :) Jag har inte närmare datum tyvärr, ”augusti” är ju lite luddigt. Sen tycker jag mig ha sett att det beror en hel del på hur butik från butik väljer att ta in nytt också, en del här i Jönköping kan iaf kännas väldigt sena.

  Svara
 3. Lina
  Lina says:

  Ohh paletterna! Vill nog ha båda två skulle jag tro även om det är Heavy Metal som fångade mitt öga först!
  Ser fram emot att dessa kommer till butik men i Uppsala så brukar det vara segt med Isadora släppen…..

  Svara
 4. Emmy
  Emmy says:

  jag gillar färgerna, och tycker isadora är ett bra budgetmärke, men jag blir verkligen avskräckt av deras förfärliga reklambilder. dom känns otroligt urmodiga och jag tror verkligen isadora skulle vinna på att hotta upp sin image lite…

  Svara
 5. Veronica
  Veronica says:

  Det finns mycket fint i den där kollektionen :-) nagellacken ska jag definitivt införskaffa och förmodligen något av läppstiften. Förmodligen testar jag eyelinern också trots att deras förra var en besvikelse. Nu när jag tittar igen så lockar glossen också. Jag gillar färgerna helt och hållet. Dessutom har jag nog inget liknande sen förut.

  Svara
 6. peachgirl
  peachgirl says:

  HAHA! taglinen känns lite…daterad. Jag begriper inte varför isadora envisas med att ha en så ”romantisk” och perfekt modell när de försöker sälja oss ”tuffa” produkter…liksom komigen, ska du kränga biker-chic måste du använda typ…taylor momsen eller nåt, inte tjejen man brukar se på omslaget till bröllopstidningar. MEN…jag gillar såklart nagellacken (pinsamt många lack i min samling är greige/taupe/grå) och faktiskt så ser läppstiften ut att kunna vara nåt…

  Svara
 7. Andrea
  Andrea says:

  Jag gillar det mesta här!
  Helt i min stil i sminkväg, fokus på ögonen och nude-läppar ^^
  Kommer definitivt testa paletterna, iaf Heavy Metal, och eyelinern kanske också. Läppstiften verkar fina men… tja.

  Lacken är väldigt snygga, de hakar ju på taupe/greige-trenden såklart…
  Fast jag brukar tröttna snabbt på krämlack. Så blir nog inget.

  Svara
 8. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  peachgirl: var väl lite ungefär vad jag menar med att det kändes lite genant :)

  honi: Ja, det är fina grejer.

  andrea: Heavy metal kan nog komma att bli en liten favorit

  Svara
 9. Emma
  Emma says:

  Vet inte om här var så mycket nytt som jag, vist paletterna var fina och eyelinern verkar lite rolig. De två läppstifter var fina och det röda nagellackek. Men något kan jag säkert tycka om :)

  Svara
 10. Kossan
  Kossan says:

  Jag älskar verkligen deras fyrfärgspaletter! Den svart/silvriga känns väldigt användbar. Matt svart…smarrigt! Eyelinern verkar också intressant, ser fram emot att se den testas!

  Svara
 11. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  kossan: ska ta och testa pigmenteringen i den svarta, håll tummarna för att den verkligen ä r svart :) Ja, eyelinern känns väl spännande.

  Svara
 12. Minimänniskan
  Minimänniskan says:

  Men nu är jag helförvirrad. Bare Fudge och Muddy Waters har ju funnits i butik sen i våras? Jag köpte mina redan i april!

  Svara
 13. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  johanna: de är inte helt up to date kan man väl vara lite diplomatisk och säga :D

  bella: jag blev nästan lite generad över inspirationen ”superkvinnan, alltid redo för action”. :D

  minimänniskan: ja, jag såg din kommentar därunder lackinlägget. Isa har plockat fram produkter ur det befintliga sortimentet för att matcha upp nyheterna till en bredare kollektion. Det är ju inget konstigt i sig, men i pressutskicket står det att lacken är nya så då menar de väl nya för i år då :)

  caroline: kul att du gillar, och ja det stämmer designen är ny. Tror den nya asken kom iom sommarkollektionen.

  Svara
 14. Frida
  Frida says:

  Det är synd att IsaDora har så ”perfekta” bilder, man blir inte inspirerad eftersom det bara ser photoshoppat ut. Det är konstigt att IsaDora som ofta är så rätt ute i teorin alltid blir så fel i praktiken. 90-tals mejken är ju på väg in igen men IsaDoras tolkning känns så trist.

  Svara
 15. Sofia (nibblah)
  Sofia (nibblah) says:

  Den här kollektionen ser ut att passa mig ypperligt! Lär spana på den ljusaste lippien, är alltid på jakt efter något nytt ljust stift att missbruka ;) Jag gillar just det lite klyschiga, over-the-top-grejen med promobilden. Tycker ofta att deras bilder blir väl mycket, men när det inte är så färgstarkt funkar det för mig (som annars älskar färg, såsett) :)

  Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] LipGloss i Grape Jam är ett av de läppen som tagits fram till IsaDoras höstkollektion Rock Chick. Det kostar ca 99kr och jag föll för både färg och formula. Läppglanset är mellantjockt, inte […]

 2. […] kommer lite swatches på lacken i IsaDoras höstkollektion Rock Chic. Först ut är nr 610 Bare Fudge, ett ganska tjockt lack som kan ge full täckning med ett lager om […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *