En beauty 3a, #1

Idag drar jag igång en ny kategori på bloggen, tre snabba om beauty kommer att publiceras med jämna mellanrum. Det kan vara 3 favoriter, 3 nyinköpta produkter, 3 stolpskott, 3 trender… ja, ni fattar. När inläggen publiceras vore det jättekul om ni hakar på i er egna blogg eller är med och listar via kommentarsfältet.

3 produkter på hyllan i min dusch

Nisim Schampo för normal till fet hårbotten och Oil Free Conditioner

Jag har just fått hem den guldiga serien från Nisim för hårbottenproblem och testar för fullt. Oil Free Conditioner är väldigt speciell, jag märker att den inte tynger ner håret men det kommer ta sin lilla tid att vänja sig vid formulan tror jag.

Treacle Moons duschkräm My coconut island.

Doften visade sig snabbt vara mindre smarrig i duschen än i flaskan, men jag måste verkligen försöka göra åt grejerna jag köper på mig så den får hänga med ett tag till. Hm, undrar om inte en sån här jätteflaska godisdofgtande lödder kan vara något för syskonbarnen att klabba runt i badet med. Skulle ju lösa problemet.

Gillette Venus Embrace

Jag står fast vid att fem är bättre än fyra, så den här hyveln byter jag inte ut med mindre än att någon bjussar på sex.

Vad står på hyllan i duschen hos dig just nu?

Vi listar också:

Sminkan

Rosellabeauty

Sublim

Almost never without nailpolish

Makeuponista

Goddess

Totalbeauty

Lisen och Ik

Vacker & underbar

Makeitfab

Rugby-beauty

Honi

Emla82

27 Kommentarer
 1. Vikab
  Vikab says:

  L’Oreals shampoo Elvital volym
  Mitt hår blev helt galet efter min USA-vistelse, detta är senaste försöket i raden att hitta ett shampoo som fungerar igen. Nån som kan rekommendera nåt för hår som har fet hårbotten, tunna strån som lätt blir torra och inte gillar att tvättas varje dag???

  Philosophy duschtvål ”Red Licorice”.
  Jag älskar lakrits. Kommentarer överflödiga…

  Sebastian Light conditioner

  Svara
 2. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  josephine: Kul!

  des: har inte testat avènes body lotion, men gillar ju nästan allt annat från dem så det där får jag ta tag i

  vikab: red licorice låter ju yummy!

  ninni: haha, jag hade nästan väntat mig att det skulle komma förr el senare ;)

  Svara
 3. Tuggmotstånd
  Tuggmotstånd says:

  Åhå, japp kan också delge 3 saker jag har i duschhyllan.

  Ett shampoo från Wellas nya Pro series, som faktiskt är riktigt bra. Håret har fått riktigt bra med volym och hållt sig rent längre än vanligt, känns mjukt och fint också.

  En Vitamin E Cream Exfoliator från Body Shop för att rensa bort död vinterhud.

  Även jag har Gilette Venus Embrace-hyvel i duschen.

  Svara
 4. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  HONI: Då är det troligen så att mitt spamfilter stoppar dig. För att slippa rensa hela dagarna så är utgångsläget att inga länkar tillåts i kommentaren, men man skriver ju ändå sin bloggadress vid ”website” så det finns ingen anledning att skriva själva länken i kommentarsfältet också.

  Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] godbit Bronze Green. Jag gillar Shiseidos krämrouge sketamycket och startar upp nya kategorin 1beauty3a. Estée Lauder släpper vinterns vackraste kollektion och paletten Extravagant Gold har använts […]

 2. […] LipGloss Bitch har kommit med en ny utmaning! Så här skriver hon: ”Idag drar jag igång en ny kategori på bloggen, tre snabba om beauty kommer att publiceras med jämna mellanrum. Det kan vara 3 favoriter, 3 nyinköpta produkter, 3 stolpskott, 3 trender… ja, ni fattar” […]

 3. En beauty 3a! | skriver:

  […] LipGloss Bitch har startat en ny kategori på sin blogg som ska innehålla inlägg där man presenterar tre av något, som t.ex. tre favoriter, trender eller som nu, Tre produkter på hyllan i min dusch. […]

 4. […] Lipgloss Bitch har dragit igång en liten meme som hon kallar 1 Beauty 3a! Kul grej, så det kan vi ju också hänga på! Eller jag menar jag, heh Lite schizofren där! […]

 5. […] LipglossBitch kör idag igång med en ny kategori på sin blogg och tycker att vi som vill ska hänga på. Såklart! […]

 6. […] hakar på det trevliga initiativet hos LipGloss Bitch och listar tre av de produkter som just nu står på hyllan i min dusch, eko så […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.