En beauty 3a, #6

Det har blivit dags för 1beauty3a igen, kategorin där jag listar 3 produkter/trender/märken/önskningar/what ever på ett specifikt tema. Jag hoppas såklart att ni fortsätter haka på bland kommentarerna eller med inlägg på egna bloggen!

Idag tänkte jag att vi skulle prata läppstift – närmare bestämt 3 favoritläppstift just nu i budgetklassen.

IsaDora 147 Coralise har jag använt en massa hela hösten och vintern, det är ursnyggt! Färgen är sådär perfekt varmt röd. Jag gillar formulan hos Perfect Moisture Lipstick och Coralise kan bäras lite hursom – dutta på litegrann med fingret för fint ”vardagsrött” eller smeta på rejält och matcha med en fet svart eyelinervinge.

Jag gillar knalliga rosa läppar till mitt röda hår, så karamellrosa är nog det jag bär allra mest.

L’Oréals Color Riche 288 Intense Fuchsia har den där nyansen som stains ofta har, men som läppstift blir det ju så mycket mer. Älskar!

Viva La Diva 32 Back Stage från höstens kollektion är härligt 80-talsrosa. Lite mer lättburet en de där riktigt ljusa pastellrosa sakerna som släppts i parti och minut det senaste – men ändå fortfarande en rolig färg som syns. Älskar dessutom doften, den är lite syrligt godisaktigt – skönt avbrott mot allt som doftar sött vanilj a la MAC.

Vad har du för favoriter? Häng på!

Har du en bra idé till kommande beauty 3:or? Maila ditt förslag på helena@lipglossbitch.se

 Vi listar också:

Viola

Dorion

Emma

Rugby-Beauty

Skimmerskuggan

Lineofbeauty

Lisacaitlin

My Beautyspots

12 kommentarer på En beauty 3a, #6

 • Jag hakar på!

 • Jag har också gjort

 • Klart att jag är med och listar i min blogg. En ny beauty trea kan vara samma sak fast med nagellack.

 • Vart går gränsen i pris, för att ett läppstift ska kunna kallas budgetklass?

 • carina: det får du avgöra själv, L’Oréal skulle väl kanske kunna vara mer mellanklass jämfört med VLD men jag buntar ihop dem. I mitt huvud vart det upp till max 150kr.

 • Jag vill ju vara med, som jag alltid varit, men det enda som snuddat mina läppar de senaste tre månaderna är Eyeko Fat Balm… :D

 • Jag är också game även om jag har svårt för budgetklassen eftersom den inte riktigt går att hitta i Sverige. Här är allt mellandyrt

 • Jag är med, det är ju jättekul det här, både temaidén och att vi gör gemensam sak.
  Tre favoritverktyg vore kul att skriva om tänker jag spontant.

 • I’m in!

 • Jag har hakat på… :-)

 • I’m with ya!

 • Jag har också hakat på i bloggen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv
Annons