Illamasqua Load

Först ut att testas av lacken i Illamasquas senaste kollektion Throb, blev gräddvita Load. Ett läckert lack! Load kommer verkligen göra sig i diverse manikyrkombos tillsammans med sina kamrater Scorn och Throb, men det har också en unik ton som gör det kul att bära som det är.

17 Kommentarer
 1. Erik
  Erik says:

  Throb-kollektionen är verkligen naughty! Load med spermafärg, scorn – att känna avsky, throb – att stöta i takt, succubus – en demon som förför män med sex och sangers – blodrelaterat. Inte mig emot, dock :)

  Svara
 2. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  nailtastic: du behöver det här :)

  jenny: visst är det läckert, svårt att hitta nåt liknande tror jag.

  erik: Load hade t o m “spunk” som arbetsnamn kan jag avslöja :)

  Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Året inleds med att jag förälskar mig i Sigma Beautys SigMax F80 Flat Top Kabuki, och vilken användning jag har haft av kitet det här året, bästa köpet alltså. Jag listade årets första Beauty3a, en kategori som jag måste ta tag i igen under 2012 – kul grej ju. Vi är grymt nyfikna på China Glaze vårkollektion Anchors Away och fullkomligt dånar över Illamasquas Throb. Jag testar en alkopustande(!) foundation och visar att en allt annat än perfekt applicerad ögonmakeup kan bli snygg ändå. I januari är håret både långt och rött och på naglarna bär jag helst Load. […]

 2. […] Load ser ni här och glosset Succubus […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.