Smashit Hydrating Fluid Foundation

Smashit Hydrating Fluid Foundation (279kr) är en täckande, fukttålig och 100% naturlig foundation som känns sval och skön på huden. Trots sin höga täckningsförmåga så upplever jag basen som smidig och följsam, överraskande ”lätt”. Smashit sätter sig inte till en pudrig finish på huden utan behåller sin smidighet tills man pudrar själv. När man väl har gjort detta så är hållbarheten super.

Täckande foundations blir lättare kakiga på huden, men eftersom Smashits inte har den där pudrigheten i sig så går det bra att bygga ordentligt med täckning utan att makeupen känns som en mask. Jag upplever också formulan som lugnande på min hy som irriterats av kylan i vinter.

Jag gillar Smashit skarpt och hoppas att de tar de här goda egenskaperna och utvidgar sitt sortiment med en skirare foundation och kanske något med lite lyster. Vad jag har förstått så är man på gång att ta fram fler nyanser i den mörkare skalan, men kikar man i den ljusare så hittar man Milk – en av de ljusaste flytande foundation jag sett.

LipGloss Bitch ger betyget: 4

10 Kommentarer
 1. Jenny
  Jenny says:

  Ojojoj! Så fort jag läste detta inlägget så blev jag helt exalterad och bestämde mig snabbt för att klicka hem en flaska av den ljusaste färgen ”milk” med STORA förhoppningar om att den möjligtvis kan funka på min bleka hy. Skall bli spännande att testa. :)

  Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Lipgloss Bitchs recension kunde jag inte stå emot suget längre, och klickade hem ett eget exemplar av Smashits Hydrating […]

 2. […] du läsa mer om Smashits foundation kan du läsa den här recensionen av bloggaren Lipgloss […]

 3. […] Lipgloss Bitchs recension kunde jag inte stå emot suget längre, och klickade hem ett eget exemplar av Smashits Hydrating […]

 4. […] blev lite extra nyfiken på Smashit Foundation efter att jag läste om denna hos LipGloss Bitch. Man kan till och med beställa små provflaskor av alla sex nyanserna. Det är ju alltid bra om […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.