Smashit Hydrating Fluid Foundation

Smashit Hydrating Fluid Foundation (279kr) är en täckande, fukttålig och 100% naturlig foundation som känns sval och skön på huden. Trots sin höga täckningsförmåga så upplever jag basen som smidig och följsam, överraskande “lätt”. Smashit sätter sig inte till en pudrig finish på huden utan behåller sin smidighet tills man pudrar själv. När man väl har gjort detta så är hållbarheten super.

Täckande foundations blir lättare kakiga på huden, men eftersom Smashits inte har den där pudrigheten i sig så går det bra att bygga ordentligt med täckning utan att makeupen känns som en mask. Jag upplever också formulan som lugnande på min hy som irriterats av kylan i vinter.

Jag gillar Smashit skarpt och hoppas att de tar de här goda egenskaperna och utvidgar sitt sortiment med en skirare foundation och kanske något med lite lyster. Vad jag har förstått så är man på gång att ta fram fler nyanser i den mörkare skalan, men kikar man i den ljusare så hittar man Milk – en av de ljusaste flytande foundation jag sett.

LipGloss Bitch ger betyget: 4

10 kommentarer på Smashit Hydrating Fluid Foundation

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

bitchbalm webshop
LipGloss Bitch
Välkommen till LipGloss Bitch!

Jag heter Helena och har skrivit om smink och hudvård sen maj 2005, det gör LGB till sveriges äldsta beautyblogg.

Här hittar du dagligen nya inlägg om aktuella kollektioner, recensioner, personliga favoriter, produktnyheter, steg-för-steg-guider och en himla massa sminknörderi.
bloglovin
Categories
Archives
Affiliateannonser
First Image Banner 250 x 240