En beauty 3a, #8

Visst är det väl dags för en ny 1beauty3a! Idag listar vi 3 ögonskuggepaletter som som älskats lite extra mycket i vinter. Haka gärna på temat i din egna blogg eller bland kommentarerna till detta inlägg.

Har du förslag på roliga kommande teman? Breda som riktigt nischade, maila mig på helena(at)lipglossbitch.se!

Shiseido Snow Shadow (följ länk för swatches/eotd) är klockren i pigmentering, finish och färgkombo. Jag älskar! Den gråsvarta har ett subtilt grönt skimmer som är helt fantastiskt.

Det var många med mig som blev helsålda på Estée Lauders vinterkollektion och då specifikt den vackert bronzeguldiga paletten Extravagant Gold (följ länk för tutorial). Lättjobbade skuggor i lyxförpackning.

Jag fuskar lite med den tredje paletten eftersom det är skuggor jag plockat ihop själv, men Inglots palett (följ länk och läs om mitt besök på Inglot i NY) är den jag använt allra mest flitigt sen den inskaffades i somras. Inglots Freedom System is da shit.

Vi listar också:

My beautyspots

Omygloss

Emla82

Sublimt

Killer Colours

Fröken Rosa

Emma P

Honi

Sminkhörnan

Make it fab

Skimmerskuggan

Dolce delinda

14 Kommentarer

Trackbacks & Pingbacks

  1. […] LipglossBitch slänger nu upp tre paletter som hon gillar sådär lite extra nu i vinter. Hon uppmuntar oss hänga på och självklart gör jag det. Det blir som en mysig lite syjunta fast med ögonskuggor, så underbart! […]

  2. […] LipGloss Bitch bad oss lista tre ögonskuggepaletter som vi älskat lite extra i vinter, och här kommer mina! […]

  3. […] hakar inte alltid på Bitchens beautytreor, men denna gång tycker jag faktiskt att jag har nåt att komma med. Temat denna gång är […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.