En beauty 3a, #8

Visst är det väl dags för en ny 1beauty3a! Idag listar vi 3 ögonskuggepaletter som som älskats lite extra mycket i vinter. Haka gärna på temat i din egna blogg eller bland kommentarerna till detta inlägg.

Har du förslag på roliga kommande teman? Breda som riktigt nischade, maila mig på helena(at)lipglossbitch.se!

Shiseido Snow Shadow (följ länk för swatches/eotd) är klockren i pigmentering, finish och färgkombo. Jag älskar! Den gråsvarta har ett subtilt grönt skimmer som är helt fantastiskt.

Det var många med mig som blev helsålda på Estée Lauders vinterkollektion och då specifikt den vackert bronzeguldiga paletten Extravagant Gold (följ länk för tutorial). Lättjobbade skuggor i lyxförpackning.

Jag fuskar lite med den tredje paletten eftersom det är skuggor jag plockat ihop själv, men Inglots palett (följ länk och läs om mitt besök på Inglot i NY) är den jag använt allra mest flitigt sen den inskaffades i somras. Inglots Freedom System is da shit.

Vi listar också:

My beautyspots

Omygloss

Emla82

Sublimt

Killer Colours

Fröken Rosa

Emma P

Honi

Sminkhörnan

Make it fab

Skimmerskuggan

Dolce delinda

14 kommentarer på En beauty 3a, #8

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv
Annons