Feb 192011
 

Visst är det väl dags för en ny 1beauty3a! Idag listar vi 3 ögonskuggepaletter som som älskats lite extra mycket i vinter. Haka gärna på temat i din egna blogg eller bland kommentarerna till detta inlägg.

Har du förslag på roliga kommande teman? Breda som riktigt nischade, maila mig på helena(at)lipglossbitch.se!

Shiseido Snow Shadow (följ länk för swatches/eotd) är klockren i pigmentering, finish och färgkombo. Jag älskar! Den gråsvarta har ett subtilt grönt skimmer som är helt fantastiskt.

Det var många med mig som blev helsålda på Estée Lauders vinterkollektion och då specifikt den vackert bronzeguldiga paletten Extravagant Gold (följ länk för tutorial). Lättjobbade skuggor i lyxförpackning.

Jag fuskar lite med den tredje paletten eftersom det är skuggor jag plockat ihop själv, men Inglots palett (följ länk och läs om mitt besök på Inglot i NY) är den jag använt allra mest flitigt sen den inskaffades i somras. Inglots Freedom System is da shit.

Vi listar också:

My beautyspots

Omygloss

Emla82

Sublimt

Killer Colours

Fröken Rosa

Emma P

Honi

Sminkhörnan

Make it fab

Skimmerskuggan

Dolce delinda

  14 Responses to “En beauty 3a, #8”

 1. Åååh, den där Estée Lauder-paletten är ju sååå vacker!
  Jag hakar på med mina 3…

 2. Önskar jag också kunde haka på. Visade precis mina tre (enda) paletter som jag inte precis kan kalla älsklingar. Tråkigt, men jag hoppas det dyker upp nåt kul på eko-fronten.

 3. Jaa, vad roligt. Har längtat så. Här kommer mitt bidrag!

 4. Så kul men en ny beauty 3a, jag är klart med som alltid :)

 5. […] hakar inte alltid på Bitchens beautytreor, men denna gång tycker jag faktiskt att jag har nåt att komma med. Temat denna gång är […]

 6. […] LipGloss Bitch bad oss lista tre ögonskuggepaletter som vi älskat lite extra i vinter, och här kommer mina! […]

 7. De ser superfina ut alla tre… Jag hakade också på denna gång:) Härt är mitt bidrag http://sminkan.blogg.se/2011/february/en-beauty-3a-ogonskuggepaletter.html .

 8. Jag har också hakat på :) Älskar att se inlägg som detta, får så himla mycket shoppingtips när man ser andras favoriter!

 9. […] LipglossBitch slänger nu upp tre paletter som hon gillar sådär lite extra nu i vinter. Hon uppmuntar oss hänga på och självklart gör jag det. Det blir som en mysig lite syjunta fast med ögonskuggor, så underbart! […]

 10. Ingolt-paletten ser riktigt härlig ut, vilken färgexplotion, skulle gärna velat plockat ihop en sån jag med.

  mitt bidrag finns nu på min lilla blogg :-)

 11. Paletter är verkligen den härligaste sminkprylen! Din från Inglot är verkligen wow-fin!

  Nu har jag också lyckats haka på :)

 12. I´m in =) Åh gilla E.L!

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>