OPI Stranger Tides

I förra veckan berättade jag att OPI samarbetar med Disney i sommar, i slutet av maj släpps kollektionen Pirates of the Caribbean.

Jag kände på förhand att grågröna Stranger Tides skulle bli mest spännande att kika närmare på så den blev först ut att testas. Jag gillar verkligen färgen, känns lite udda för att vara ett sommarlack och sånt är kul att bryta av med mitt i allt knalligt och sött pastelligt tycker jag.

Tyvärr är formulan inte lika kul, lacket torkar väldigt snabbt så det är svårt att få jämnt och snyggt. Nu när jag vet hur det beter sig så kommer det att gå bättre vid nästa lackning. Det kan vara färgen i sig som är svår att få till i en bra formula, men det här håller inte alls OPIs vanliga standard.

5 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.