Garden of Wisdom

Idag fick jag hem en laddning från Garden of Wisdom, det är min första beställning och jag är supernyfiken! Jag satsade på provburkar, på så sätt kan jag testa på större delar av sortimentet och hoppas kunna hitta en och annan favorit att köpa på mig i fullstorlek. Jag hittade till GoW via Fröken Rosa, är ni nyfikna på produkter från märket så ska ni definitivt botanisera bland hennes inlägg.

Jag skriver såklart mer när jag har testat runt litegrann, det här var vad jag beställde:

Cleanser Sampler Pack med Sour Cherry Coconut Cleanser, Fruity Exfo Cleanser 5% och Skin Friendly Cleanser Orange Oil

Blueberry Exfo Serum

Perfect Pumpkin Serum

Some Kind of Glow Wonderful Detoxifying Serum

Majik Coconut Revival Cream

Honey Comb Hydrating Mist

Dessutom fick jag med ett prov på Coconut/Chocolate Hydra Gel som är en av de produkter som GoW håller på att testa fram för tillfället. De är smarta och låter sina kunder prova på och komma med feedback innan de lanserar en ny produkt lite mer storskaligt.

Har du testat något från Garden of Wisdom?

 

18 Kommentarer
 1. Veronica
  Veronica says:

  Oh- hoppas du blir nöjd! Jag har testat en del från dem och jag är supernöjd med allt. Ska köpa fullstorlekar när jag får råd. Favoriten är förmodligen Almond & papaya enzyme cleanser eller GoW Renew cream eller Banana healing serum. Eller serumet är nog min absoluta favorit- det stillar verkligen klådan som jag ofta får i ansiktet. Jag har också fått en jämnare hudton sen jag började använda deras grejor och det trodde jag inte ens var möjligt. Oh Concord grape antioxidant serum är också underbart! Samt Honey & Oats cleanser

  Svara
 2. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  Å, låter ju toppen! Jag har redan börjat spåna på nästa beställning men får ju hejda mig lite och se hur det här passar mig. ska bli jättespännande att börja testa :)

  Svara
 3. Jenny / Rosella Eco Beauty
  Jenny / Rosella Eco Beauty says:

  GoW har ju så mycket kul! Gjorde precis som du och beställde småprover som jag nyligen börjat testa. Känns bra än så länge och är övertygad om att det blir en del full size-produkter efter detta. Ska bli spännande att se om du hittar några favoriter.

  Svara
 4. Glitter Sisters
  Glitter Sisters says:

  Fröken Rosa har dåligt inflytande på min plånbok :0) Hon frestade också mig till att testa GoW och nu är det många produkter som jag gillar och jag tror definitivt att det blir fler beställningar. /N

  Svara
 5. Sandra
  Sandra says:

  Så satans sugen ja med. Har kollat ett par gånger men blir lite lätt snurrig. Sen har jag förmycket rengöring hemma att göra slut på än..kommer följa detta..hungrigt!!

  Svara
 6. Lina
  Lina says:

  Fick precis hem min första beställning idag, ska bli så kul att testa! Har en massa mer saker därifrån som jag är sugen på att testa så det blir nog en till beställning i slutet av denna månad.

  Svara
 7. beautylana
  beautylana says:

  Fröken Rosa är ju helt förtjust i GoW :-). Men jag tycker att dem tar för mycket för frakten, min minsta beställningen av provburkar gick alltihop för 500 spänn så jag la ner detta…. Hur mycket kostade hela bunten till dig?

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Nu minns jag inte exakt vad portot gick på, kan det ha varit runt 9 dollar? Allt som allt kostade 283kr.

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Body Shop. PUREs krämrouge visar sig vara helt fab och jag får hem min första beställning från Garden of Wisdom. MNY släpper ett antal trendkollektioner under året, I am a fashion bohemian är söt. […]

 2. […] Comb Hydrating Mist hör till favoriterna från min första beställning från Garden of Wisdom. Jag har använt den nästan dagligen så det börjar bli dags att tänka på […]

 3. […] la ganska snart efter min första leverans en andra beställning hos Garden of Wisdom. Den största anledningen till det var att en blackhead […]

 4. […] några veckor sedan fick jag hem min allra första beställning från Garden of Wisdom. Jag satsade på provstorlekar med tanken att kunna testa en stor del av sortimentet och […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.