bloglovin

LipGloss Bitch

Välkommen till LipGloss Bitch! Jag heter Helena och har skrivit om smink och hudvård sen maj 2005, det gör LGB till sveriges äldsta beautyblogg. Här hittar du dagligen nya inlägg om aktuella kollektioner, recensioner, personliga favoriter, produktnyheter, steg-för-steg-guider och en himla massa sminknörderi.

Archives

Bloppis

När jag berättade på Twitter att jag håller på att rensa i makeupsamlingen här hemma så var det många som efterfrågade en bloppis. Jag sorterar för fullt ut sånt som är fräscht och istället för att slänga så bloppar jag. Klicka på fliken längst upp som det står “bloppis” på så hittar du dit. Blir du intresserad av att köpa något eller har en fråga så mailar du mig på bloppis@lipglossbitch.se.

1 comment to Bloppis

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Affiliateannonser

Categories

Mont Blanc Pens Mont blanc cufflinks Stylos Mont Blanc Stylos Mont Blanc Pas Cher Mont Blanc kugelschreiber Mont Blanc kugelschreiber starwalker
ralph lauren online toms uk hackett clothing jeans homme tods homme toms shoes toms tiny stylos montblanc pas cher Penne Montblanc Michael Kors Watches
toms shoes hackett uk jeans femme toms uk polo ralph lauren tods france