MAC Holiday 2011 Glitter & Ice

I dagarna skickade MAC ut info om sina kommande vinter/holiday kollektioner, Glitter & Ice finns ute i butik från 1 november och året ut.

Jag frågade vad ni tyckte om att MAC går vitt i jul, det är inte ovanligt att nya förpackningar blir en snackis när det gäller det här märket. Det var lite spridda skurar bland åsikterna men de flesta verkar inte bry sig mer nämnvärt än att vitt känns ”njäe”. Själv tycker jag att det är både stilrent och snyggt. Jag föredrar deras orginalförpackningar men har inga problem med att de byter ut dem ibland för att särskilja sina (alla tusen) kollektioner åt.

Paint Pot (200kr) – Let’s Skate!, Morning Frost, For Effect

Opulash Mascara (175kr) – Bad bad black

Technakohl Liner (175kr) – Silver Skates, Going for Gold, Seasonally Spicy, Fancy Moves, Practice Makes Perfect, Smooth Manoeuver

Lash no 7 (130kr)

Nog för att jag gillar förpackningarna, men själva kollektionen lockar mig tyvärr inte alls. Jag är inte jätteförtjust i Mineralizeskuggorna och tycker mig inte kunna se några direkt spännande nyanser i den övriga kollektionen heller. Möjligen att jag kollar närmare på Paint Potsen och fyller på samlingen med någon av dem.

Mineralize Eye Shadow (205kr) – Fresh Ice, Snow Season, Hold That Pose!, Frozen Blue, Shimmermint, Winterized

Beauty Powder (295kr) – Snowglobe, How Beautiful!

Lipstick (200kr) – Whirls & Twirls, Double Spin, Soft Sable, Eloquent Air, Such Flare, What Joy!

Dazzleglass (215kr) – Pleasure Principle, Dressed To Dazzle, Glitter and Ice, She-zam, Love Alert, Spanking Rich

Men här har vi nåt som jag faktiskt känner att jag måste kika närmare på, nagellacket Unconditionally Fabulous – ser urfint ut, men kan lika gärna vara väldigt mäh! så det här msåte ses live.

Nail Lacquer (150kr) – Unconditionally Fabulous, Get Noticed!, Festive Finery

Vad gillar ni Glitter & Ice Collection, något som kommer att få följa med hem?

 

14 Kommentarer
 1. karin
  karin says:

  Ja det lacket ser ut som strössel, onekligen lockande:-) potsen ser ut att vara fina, men jag har inte testat någon sådan, brukar de vara bra/hållbara?

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Jag gillar potsen, men det gäller att hitta rätt appliceringsteknink – var själv inget större fan innan jag kom på att det är en fluffig blendingpensel som är nyckeln :)

 2. Emma P
  Emma P says:

  Jag tycker att de vita förpackningarna ser riktigt snygga ut. Är inget i kollektionen jag känner mig sugen på dock. Mineralizeskuggorna tycker jag tyvärr ofta är finare i asken än på ögonlocket. Rougen däremot älskar jag!

  Svara
 3. peachgirl
  peachgirl says:

  Paint pots har jag aldrig provat men nu kanske man skulle slå till på en…men det känns som att det blir lite ”kaka på kaka” md primer och paint pot, eller? Krämskuggor håller sig aldrig på mig, har löjligt oljiga ögonlock. Nagellacket med glittret i lockar ju såklart! Tyvärr brukar MACs promobilder skilja en hel del från verkligheten, så man får nog som Helena säger spana in det ”live” innan man slår till.

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Du skulle testa PP i nyansen Painterly, en hudfärgad matt som är typ bästa primern jag någonsin använt :)

 4. Gabriella
  Gabriella says:

  Hur använder man paint pots egentligen? Bästa primern säger du, men är det egentligen bas du menar? Primer för mig är en produkt som hindrar skuggan från att creasa/försvinna, medan bas är produkten som ger färgen i skuggan lite mer tryck men inte gör något nämnvärt för hållbarheten.

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   En bra primer/bas/vad man nu vill kalla det gör ju både och. Men här är det just Painterly jag använder som primer (den har de egenskaper du beskriver hos en primer), andra PPs är i regel lite skimriga och används säkert främst för att ge fäste åt lösa pigment eller mer tryck i färgen.

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] skriva ner varenda pinal som ingår i kollektionen, det kan ni med fördel läsa hos mina kollegor här och här. Däremot tänkte jag visa er de två pressprover som landade hos mig tidigare i höst och […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.