Dec 222011
 

Rimmel har släppt en läppstiftskollektion tillsammans med Kate Moss, jag föll direkt för #90. Maffigt knallrosa, nästan neonigt. Loves!

  9 Responses to “Rimmel Kate Moss Lipstick 90”

  1. Snyggt! Har bara ett minne av att Rimmels läppstift brukar blöda ut väldigt mycket, även med läppenna. Men då är det ju inte denna serien jag testat, så det kan ju vara värt ett försök trots allt.

  2. Otroligt snyggt!

  3. Såg de på asos.com och blev himla sugen på att klicka hem ett. Men kändes svårt när jag inte hittade så många swatches på nätet. Har de kommit till butik i Sverige nu?

  4. Jag vet inte riktigt vart jag ska kommentera, men jag kan inte se dina inlägg på bloglovin, har du nån aning om varför eller är det bara för mig det blir så? Kan inte se dina inlägg efter 1 december, vilket är lite tråkigt :(

    • Nej, jag vet inte vad problemet är tyvärr. Bloglovin är ju en RSS-läsare och den jag själv använder (Google reader) funkar som den ska.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>