Glossy Box

20120229-172136.jpg

Glossy Box är en prenumerationstjänst riktad till beautynördar som gillar att testa nytt. Varje månad kommer det hem en box med 5 produkter, de flesta i prova-på-storlek men minst en i fullstorlek.
Jag hakade på lagom till 3e (tror jag) utskicket.

I min februaribox låg:
Babor Anti-stress Cream (prov)
Murad Sheer Lustre Day Moisture SPF 15 (prov)
Eyeko Skinny Eye Liner
Becca Beach Tint
Jelly Pong Pong Lash Extensions

Beccas Beach Tint är jag nyfiken på, annars så blev jag väl inte superimponerad av innehållet.

19 Kommentarer
 1. Tina (Beleza)
  Tina (Beleza) says:

  Men oj, alla verkar visst ha fått olika grejer den här månaden. Kanske inte är helt dåligt egentligen men kan hålla med om att jag inte blivit vidare imponerad av de jag har sett hittills.

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Ja, nu verkar de ha kommit igång med att anpassa boxarna efter önskemålen. Så jag har väl bara mig själv att skylla antar jag ;)

 2. Camilla
  Camilla says:

  Oj! Det var verkligen en helt annan box än vad jag fick! Känner lite lika som du, ingen sensationell box. Å andra sidan helt klart värd 139 kronor. :)

  Svara
 3. Fanny
  Fanny says:

  Jag fick exakt samma innehåll som du (förutom att min Babor-produkt hette ”anti-jetlag” nånting) och blev faktiskt besviken. Mycket för att jag hade hoppats på ett liknande innehåll som de boxar jag sett på andra bloggar nu i veckan. Många verkar ha fått större fullsize-produkter och mina små tuber kändes lite pyttiga i jämförelse, även om t ex Becca-produkten ju faktiskt är full storlek (det är också den enda grej jag faktiskt är nöjd med).

  Men det är ju lite av ett lotteri. Hade väl hoppats på att innehållet skulle matchas lite mer mot ”profilen” som man fyllt i, nu känns det lite slumpmässigt vem som får vilken box. Och så är det ju bara ren otur att jag aldrig någonsin använder varken lösögonfransar eller eyeliner…

  Svara
 4. Veronica
  Veronica says:

  Åhnej! När jag såg vad Linn H hade fått i sin box blev jag eld och lågor (bla gloss från Idun och Myhical hair oil) men får jag samma sak som du i boxen blir jag oerhört besviken. Det finns inget i den jag skulle vilja ha.

  Svara
 5. Emilia
  Emilia says:

  Vi fick samma förutom att jag fick NUXE creme istället för Babor, fast jag fick andra färger på mina grejer tror jag, för jag blev väldigt nöjd, Becca beach tint tyckte jag var jättefint! :)

  Svara
 6. Pia
  Pia says:

  Fick samma och som du och måste väl erkänna att förra månadens var bättre. Märket Becca har jag hört mycket positivt om så det bli kul att testa. men själva boxen är ju ursnygg, eller hur :)

  Svara
 7. Lisa
  Lisa says:

  Min box var en stor besvikelse den här gången (istället för Becca och Babor fick jag Dermologica och Sandlers Mascara. Det tillsammans med vad jag fick förra gången får mig att undra om den där profilen man fyllde i inte mest var för att det skulle kännas mer proffsigt och personligt. Jag har inte problem med finnig hy men ändå får jag konstant sådana produkter…

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   jag fick nåt meddelande om att profilen börjar gälla först från marsboxen, minns inte säkert hur/när men tror det var i samband med att jag reggade mig.

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.