IsaDora Precision Mascara

Ni minns kanske hur såld jag blev på IsaDoras förra mascara Big Bold, jag utnämnde den t o m till årets produkt i makeupkategorin. Klart jag var spänd på att testa märkets senaste tillskott, Precision Mascara.

Till skillnad från storasyster Big Bold är Precision förstås nättare och mer precis. Mascaraborsten är både mindre och kortare, den har dessutom små jämna piggar istället för ”borst”. IsaDora marknadsför Precision som en ”varjedags-mascara”, något man snabbt och smidigt applicerar utan problem med kladd och smet. Och de har helt rätt i att det här är något för vardagen. Visst går det att bygga på i lager för både volym och mer längd, men då upplever jag att mascaran tenderar att smula under dagen. Vill du ha riktigt feta fransar, testa Big Bold!

Jag älskar maffiga mascaraborstar och tycker att pillefinlirsborstar inte är något för mig egentligen. Men det går inte att komma ifrån att jag är imponerad av hur enkelt det är att få till en jämn, mjuk och fin fransrad med Precision Mascara. Det går i ett nafs och jag ser inte ett spår av minsta klump. Mascaran tenderar att smula litegrann om jag bygger på i flera lager, men använder jag den som den vardagsmascara den är tänkt som så sitter den fint på plats hela dagen lång.

LipGloss Bitch ger betyget: 4

 

 

12 kommentarer på IsaDora Precision Mascara

 • Förut älskade jag större mascaraborstar men efter att ha testat Loreal Telescopic så blev jag kär i de mindre. Så enkelt att jobba med borsten utan at t få massa kladd på huden runt ögonen.

  • Telescopic har jag inte fastnat riktigt för, men visst finns det fördelar med lite nättare borstar :)

 • Vem vill ha en till vardagsmascara? Det finns hundra stycken att välja i mellan… Man vill ha wow effekten! :-)

  • Jag vill.

 • Hm, blir lite sugen.

 • Den är mycket bra kan jag nu meddela! Gillar!

  • Så bra :)

 • Jag köpte big bold fr Isadora då jag hört en del bra om den, men den klumpar sig oerhört mkt på mina fransar och blir mest kletig.. är det meningen att man ska behöva dra av så mkt färg innan man applicerar den ? eller har du ngt tips?

  • Jag har inte haft det problemet, men visst kan man behöva dra av mascaran innan.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv
Annons