bloglovin

LipGloss Bitch

Välkommen till LipGloss Bitch! Jag heter Helena och har skrivit om smink och hudvård sen maj 2005, det gör LGB till sveriges äldsta beautyblogg. Här hittar du dagligen nya inlägg om aktuella kollektioner, recensioner, personliga favoriter, produktnyheter, steg-för-steg-guider och en himla massa sminknörderi.

Archives

IsaDora Precision Mascara

Ni minns kanske hur såld jag blev på IsaDoras förra mascara Big Bold, jag utnämnde den t o m till årets produkt i makeupkategorin. Klart jag var spänd på att testa märkets senaste tillskott, Precision Mascara.

Till skillnad från storasyster Big Bold är Precision förstås nättare och mer precis. Mascaraborsten är både mindre och kortare, den har dessutom små jämna piggar istället för “borst”. IsaDora marknadsför Precision som en “varjedags-mascara”, något man snabbt och smidigt applicerar utan problem med kladd och smet. Och de har helt rätt i att det här är något för vardagen. Visst går det att bygga på i lager för både volym och mer längd, men då upplever jag att mascaran tenderar att smula under dagen. Vill du ha riktigt feta fransar, testa Big Bold!

Jag älskar maffiga mascaraborstar och tycker att pillefinlirsborstar inte är något för mig egentligen. Men det går inte att komma ifrån att jag är imponerad av hur enkelt det är att få till en jämn, mjuk och fin fransrad med Precision Mascara. Det går i ett nafs och jag ser inte ett spår av minsta klump. Mascaran tenderar att smula litegrann om jag bygger på i flera lager, men använder jag den som den vardagsmascara den är tänkt som så sitter den fint på plats hela dagen lång.

LipGloss Bitch ger betyget: 4

 

 

12 comments to IsaDora Precision Mascara

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Affiliateannonser

Recent Comments

Categories

Mont Blanc Pens Mont blanc cufflinks Stylos Mont Blanc Stylos Mont Blanc Pas Cher Mont Blanc kugelschreiber Mont Blanc kugelschreiber starwalker
ralph lauren online toms uk hackett clothing jeans homme tods homme toms shoes toms tiny stylos montblanc pas cher Penne Montblanc Michael Kors Watches
toms shoes hackett uk jeans femme toms uk polo ralph lauren tods france