bloglovin

LipGloss Bitch

Välkommen till LipGloss Bitch! Jag heter Helena och har skrivit om smink och hudvård sen maj 2005, det gör LGB till sveriges äldsta beautyblogg. Här hittar du dagligen nya inlägg om aktuella kollektioner, recensioner, personliga favoriter, produktnyheter, steg-för-steg-guider och en himla massa sminknörderi.

Archives

Clinique Age Defense BB Cream SPF 30

Det har ryktats att Clinique ska släppa en BB Cream ett bra tag, och nu i veckan dök det äntligen upp lite mer officiell info. Den 14 maj lanseras Age Defense BB Cream SPF 30 (295kr). Produkten kommer i tre nyanser och används för sig själv eller som en bas under din vanliga foundation. Jag är supernyfiken!

Cliniques nya Age Defense BB Cream SPF 30 förebygger synliga ålderstecken, skyddar mot skadlig UVA- och UVB-strålning och miljömässiga faktorer samtidigt som den täcker precis det du vill dölja. Fina linjer och rynkor minskas synligt med hjälp av en unik sammansättning av optisk teknik samtidigt som att huden mjukas upp, återfuktas och får ett ungdomligare utseende. Dessutom hjälper cremen till med att bevara hudens balans och mattar samtidigt feta och blanka områden så att din foundation håller samma fina lyster hela dagen.

 Jag har ju inte testat Age Defense BB Cream SPF 30 själv än, så informationen står Clinique för. Men jag vet ju att en hel del av er är lika nyfikna som jag när det kommer till nyheter så i väntan på ett kommande omdöme nördar vi ner oss lite mer i pressmaterialet. Där får vi bl a veta att det här är en multiprodukt med en sammansättning av:

Ljusreflekterande pigment som döljer och korrigerar färgskillnander och absorberar överskottstalg. E-vitamin skyddar huden mot yttre faktorer som kan bryta ned kollagen. Koffein lugnar och lindrar irriterad hud samtidigt som det verkar stimulerande. Glycyrrhetinsyra minskar irritationer som uppstår av yttre och inre stresspåverkan. Ett fuktkomplex som består av trehalos, karboxylsyra och natriumhyaluronat ökar hudens fuktnivå och upprätthåller fuktbalansen medan sockerrörsextrakt minskar talgproduktionen. Kemiska solfilter absorberar skadliga UV-strålar och ger ett brett skydd med SPF 30. Fysiska solfilter ger ett extra skydd genom att filtrera bort UVA- och UVB-strålar.

Formulan ska passa alla hudtyper, även den känsliga. I mina öron låter detta lite mer som de traditionella BB krämerna från asien än t ex Garniers som för mig är mer av en färgad dagkräm.

Vad säger ni, är ni nyfikna på Cliniques kommande BB Cream?

33 comments to Clinique Age Defense BB Cream SPF 30

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Affiliateannonser

Categories

Mont Blanc Pens Mont blanc cufflinks Stylos Mont Blanc Stylos Mont Blanc Pas Cher Mont Blanc kugelschreiber Mont Blanc kugelschreiber starwalker
ralph lauren online toms uk hackett clothing jeans homme tods homme toms shoes toms tiny stylos montblanc pas cher Penne Montblanc Michael Kors Watches
toms shoes hackett uk jeans femme toms uk polo ralph lauren tods france