Den tog slut: OPI Expert Touch Lacquer Remover

20120725-221901.jpg

Min favoritremover har varit på upphällningen ett bra tag nu innan den till sist tog slut. Visst älskar man dryga grejer!
Jag har haft min backuppflaska i mer än en månad, annars hade jag ju varit tvungen att rusa ut och köpa mig en ny redan imorgon. Så bra är den, vill inte ha annat.

3 Kommentarer
 1. Emma
  Emma says:

  Jag har egentligen bara använd budgetvarianterna från Åhlens och Depend, är denna mycket bättre?

  Jag hittade nämligen ett sött glitterlack (flakes) från Wet n Wild som liknade Deborah Lippmanns Happy Birthday och.. ja jag vet inte hur länge jag kämpade. Jag provade det du skrev om på eleven med foliepaket, 5 minuter hade jag och lacket var knappt rubbat, fick nästan skära av glittret.

  Om dyrare removers är bättre kanske det vore värt att investera i en flaska för liknande tillfällen. Skulle leda till mindre irritation och mindre brännande känsla i fingertopparna :(

  Svara
 2. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  Större flakes kan kräva längre tid i folie, så upplever jag det iaf.
  Jag tycker depends är effektiv men den är mycket mer uttorkande för mina naglar och mindre dryg, OPIs är bättre eftersom det går snabbare för mig att lösa upp lacken och den är skonsammare mot naglarna – är dock dyrare så man får göra en avvägning. Glitterlack kommer alltid att vara besvärliga att ta bort, oavsett remover, tyvärr :)

  Svara
 3. Nissan
  Nissan says:

  Jag brukar köpa ACOs borttagning från Apoteket. (Förra ggn mest för att jag upptäckte att min förra var slut en söndag och Apoteket var det enda i närheten som var öppet…) Jag tycker ACOs funkar bra, men man skulle kanske prova den här nästa gång, för att se om jag märker nån skillnad.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.