Nov 052012
 

20121105-171433.jpg

Den nya effektivare formulan i Lumene Sensitive Touch har tagits fram för dem med känslig hud i samarbete med Astma- och allergiförbundet i Finland. Hudvårdsserien ska passa de flesta hudtyper men särskilt lämpa sig om man tenderar att bli röd och eller irriterad i hyn. Jag kan själv känna av att huden liksom hettar när det börjar bli kallare ute, det hjälper ju inte till att jag spenderar mina arbetsdagar framför datorn i torr kontorsluft heller. Och jag ser särskilt fram emot att testa serumet i den här serien.

Produkterna innehåller en sammanstättning av nordiskt blåbärsextrakt som ska skydda mot ålderstecken och lugnande ceramider som stärker huden.

Serien består av:

Daily Moisture Cream (175kr, 50ml)

Comforting Night Cream (175kr, 50ml)

Comforting Eye Cream (175kr, 15ml)

Instant Relief Serum (199kr, 30ml)

  7 Responses to “Lumene Sensitive Touch”

  1. Serumet är superhärligt! Lite mjölkigt liksom…det säger bara slurp så är serumet absorberat! Hoppas du gillar det;-)

  2. Låter som nåt för mig :)

  3. Vad bra att du ser fram emot serumet, väldigt nyfiken på det själv! Ser ut att likna Caudalies Vinoperfect Radiance Serum.

  4. Spännande! Tror att jag har det paketet väntande på utlämningsstället.

  5. […] kanske minns att jag fick hem Lumenes serie Sensitive Touch i början av november, perfekt med tanke på hur min hy beter sig under vintern tänkte jag och […]

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>