Maybelline Dream Fresh BB Cream

Det skojas lite om att Maybelline är sist ut med att lansera en BB Cream, men det är bara vi som är sena på bollen här – jag köpte ett ex i Dublin i påskas och den verkade inte vara helt sproilans ny där då. Vet inte varför det dröjde så innan krämen dök upp här, men nu är den alltså på plats – tillsammans med en rad andra höstnyheter från märket.

I våras började jag mitt testande men föll aldrig riktigt för Maybellines Dream Fresh BB Cream (ca 109kr). Ljusaste nyansen blev också snabbt för ljus för mig så relationen blev inte särskilt långvarig. Det är svårt att sätta fingret på vad som egentligen var fel, den var helt ok men det fanns andra aktuella i genren som var bättre som jag använde samtidigt.

I oktober fick jag hem en tub tillsammans med andra nyheter från Maybelline och bestämde mig för att testa igen, ny årstid för alltid med sig nya förutsättningar och min hy är ju ljusare igen. Idag gillar jag krämen mer än jag gjorde i april, främst för att den sitter något bättre på plats under dagen. Jag gissar att det beror på att jag är lite torrare nu när det blir kallare ute. Light ljusar fortfarande upp mig litegrann, men inte så det märks av andra än mig.

Som alltid med BB creams så trycks det på en rad effekter, här är det hela 8 st. Det där ska man ta med en nypa salt, vi pratar om en väldigt lätt foundation som jämnar ut hudtonen.

Maybellines Dream Fresh BB Cream är lite av ”det här kan jag både ha och mista” för mig.

LipGloss Bitch ger betyget: 3

Priset hjälper upp betyget och jag gillar att Maybelline satsar på solskyddet (spf 30).

Obs! Stay away från nyansen ”universal glow”, universal i detta fall betyder Oompa Loompier-orange.

4 Kommentarer
 1. Lotta L
  Lotta L says:

  Jag köpte min tub i somras på Kicks, den var ny då och på extrapris. Så jag förstår inte varför den lanseras som höstnyhet när den funnits ett tag. Jag har faktiskt knappt använt min, köpte nyansen ”Light”, tänkte väl att jag ska kunna ha den vintertid med. Har bara testat en gång så jag har ingen aning om varför jag köpte den. Men jag ska nog testa igen på fredag när jag är ledig!

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   på mig gled den lite i vårvärmen så sett till hållbarheten funkar dne bättre nu, men jag gillar spf på hösten vintern också så det är toppen :)

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.