bloglovin

LipGloss Bitch

Välkommen till LipGloss Bitch! Jag heter Helena och har skrivit om smink och hudvård sen maj 2005, det gör LGB till sveriges äldsta beautyblogg. Här hittar du dagligen nya inlägg om aktuella kollektioner, recensioner, personliga favoriter, produktnyheter, steg-för-steg-guider och en himla massa sminknörderi.

Archives

Bobbi Brown BB Cream SPF 35

20130120-130048.jpg

Är vi trötta på BB Creams? Kanske, men här ovan ser ni iaf en som är riktigt bra och synd att missa. Jag har använt Bobbi Browns BB Cream SPF 35 i princip dagligen de senaste tre månaderna och det i sig är förstås ett gott betyg när man har en hylla full av foundations som borde testas. Jag har tyvärr inte aktuell prisuppgift tillgänglig när detta skrivs, vet någon besked så lämna gärna en kommentar.

Jag föredrar BB Creams som är mer av foundation än färgad dagkräm, Bobbi Browns hamnar i den förstnämnda kategorin. Den har medeltäckning och det är enkelt att få en fin, jämn finish utan att använda mer avancerade verktyg än fingrarna. Jag uppskattar särskilt att den balanserar min hy, torra partier ser inte pudriga ut samtidigt som t-zonen hålls bra i schack. Det är inte ofta jag behöver matta med extra puder till vardags.

Röda partier dämpas effektivt och formulan känns lättare och mer sval mot huden än vad jag väntar mig av en traditionell foundation med samma täckningsgrad. Hållbarheten kan jag inte heller klaga på, jag ser detta som en bra vardagsbas och resultatet håller sig snyggt under en arbetsdag. Stort plus för SPF 35.

LipGloss Bitch ger betyget: 4

 

9 comments to Bobbi Brown BB Cream SPF 35

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Affiliateannonser

Recent Comments

Categories

Mont Blanc Pens Mont blanc cufflinks Stylos Mont Blanc Stylos Mont Blanc Pas Cher Mont Blanc kugelschreiber Mont Blanc kugelschreiber starwalker
ralph lauren online toms uk hackett clothing jeans homme tods homme toms shoes toms tiny stylos montblanc pas cher Penne Montblanc Michael Kors Watches
toms shoes hackett uk jeans femme toms uk polo ralph lauren tods france