Bobbi Brown BB Cream SPF 35

20130120-130048.jpg

Är vi trötta på BB Creams? Kanske, men här ovan ser ni iaf en som är riktigt bra och synd att missa. Jag har använt Bobbi Browns BB Cream SPF 35 i princip dagligen de senaste tre månaderna och det i sig är förstås ett gott betyg när man har en hylla full av foundations som borde testas. Jag har tyvärr inte aktuell prisuppgift tillgänglig när detta skrivs, vet någon besked så lämna gärna en kommentar.

Jag föredrar BB Creams som är mer av foundation än färgad dagkräm, Bobbi Browns hamnar i den förstnämnda kategorin. Den har medeltäckning och det är enkelt att få en fin, jämn finish utan att använda mer avancerade verktyg än fingrarna. Jag uppskattar särskilt att den balanserar min hy, torra partier ser inte pudriga ut samtidigt som t-zonen hålls bra i schack. Det är inte ofta jag behöver matta med extra puder till vardags.

Röda partier dämpas effektivt och formulan känns lättare och mer sval mot huden än vad jag väntar mig av en traditionell foundation med samma täckningsgrad. Hållbarheten kan jag inte heller klaga på, jag ser detta som en bra vardagsbas och resultatet håller sig snyggt under en arbetsdag. Stort plus för SPF 35.

LipGloss Bitch ger betyget: 4

 

9 Kommentarer
 1. LipGloss Bitch
  LipGloss Bitch says:

  Det är Åhléns som säljer Bobbi Brown i Sverige. Just nu finns märket hos butiken i Skanstull och en i Malmö. Under året så dyker det upp på Åhléns City i Stockholm och Göteborg också.

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Fyra om jag inte minns fel, två snäpp uppdelade på en som drog mot rosa och en mot gul. Den ljusaste i gult är perfekt för mig, skulle tippa ett steg för mörk för dig.

 2. Nina
  Nina says:

  Åh!! Låter precis som det jag letar efter, tack för tipset! Åker till London i början av Mars och har då foundation som prio produkt att leta efter då alla märken finns där på ett annat sätt än i Stockholm. Funderar på Nars, Benefit, Laura Mercier, Bourjois mm. En djungel känns det som.

  Just nu använder jag Laura Merciers tinted mosturiser men jag tycker den täcker för dåligt.
  Kompletterar med hennes creme smooth foundation som är underbar (har bara en liten test än sålänge).

  /Nina

  Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […]    The Body Shop Absinthe » Recensioner: januari Bobbi Brown BB Cream SPF 35 […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.