Deborah BB Cream 5 in 1

20130118-193611.jpg

Så var det Deborah Milanos tur att lansera en BB Cream (139kr). Det bjuds fyra nyanser, jag fick hem nr 03 Sand som är för mörk för mig för att jag ska kunna testa annat än hemma så någon utförligare recension kan jag inte hjälpa till med. Men lite tankar har jag förstås.

Det känns ju aningen sent att hoppa på tåget nu för att släppet ska kännas riktigt intressant, men prislappen talar för att man kan hitta sin målgrupp ändå. Fyra nyanser är dessutom två fler än vad många andra har lanserat i genren.

Men hallå, what’s up med överparfymeringen? Jo, viol doftar jättegott, på handleden, eller i en duschkräm – jag vill inte lukta skarpt av blommor i fejjan.

Plus dock för att man inte tar i så man spricker med marknadsföringen, ni vet – det här med att BB krämer löser all världens problem – 5 i 1 känns sansat nog för att faktiskt kunna vara sant. SPF 20 är t ex toppen.

Men som sagt, doften, hur tänkte man där?

6 kommentarer på Deborah BB Cream 5 in 1

  • Jag kände doften redan innan jag hade öppnat kartongen, det säger en hel del om hur mycket parfym man har tryckt i.

    • Eller hur, galet.

  • Vart säljs Deborah?

  • Förutom på nätet menar jag..

    • Parelle har det här i Jönköping, så den kedjan eller andra parfymerier. Vet att de ska ha en lista över alla återförsäljare på sin FB-sida.

  • Torsås Färghandel har den

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv
Annons