bloglovin

LipGloss Bitch

Välkommen till LipGloss Bitch! Jag heter Helena och har skrivit om smink och hudvård sen maj 2005, det gör LGB till sveriges äldsta beautyblogg. Här hittar du dagligen nya inlägg om aktuella kollektioner, recensioner, personliga favoriter, produktnyheter, steg-för-steg-guider och en himla massa sminknörderi.

Archives

Essie winter collection 2012/2013

Det är full fokus på våren nu men i förra veckan dök Essies vinterkollektion lite överraskande upp hemma hos mig. Kollektionen har funnits ute i butik sen december men det är förstås inte vår bara för att vi har skiftat år, så det är klart vi ska prata lite om det här.

Kungligheter står för inspirationen till vinterns palett, en kvinna kan få allt menar Essie Weingarten som är märkets grundare och creative director.

Jag bara älskar den eleganta enkelheten hos en mättad, monokromatisk look. Det är så lyxigt och ändå så lätt att matcha. Det är en del drottning Elisabeth, två delar hertiginnan av Cambridge. De säger vad de tycker och använder de färger de vill. De går alltid efter det de själva vill. Deras inflytande är som deras auktoritet, obestridlig.

Personligen har jag lite svårt att relatera till det här med att hämta sin inspiration från det engelska kungahuset just, kanske fascinerar det amerikaner mer än oss svenskar?

Hursom, jag gillar den här paletten – och nog känns den rätt härligt klatschig för att vara en vinterkollektion. Här finns lack som kommer locka långt in på våren tror jag.

Beyond Cozy - gnistrande guld av högsta karat

Where’s my chauffeur? - målinriktad magnifik turkos

Butler please - kobolt med blått blod

Snap happy - klart skinande cinnoberröd

She’s pampered - flagrant lyxig purpurröd

Leading lady - strålande kunglig karmosinröd

Rek. pris är 129kr och kollektionen finns på Åhléns, Kicks, HM och utvalda salonger fram till mars.

3 comments to Essie winter collection 2012/2013

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Affiliateannonser

Categories

Mont Blanc Pens Mont blanc cufflinks Stylos Mont Blanc Stylos Mont Blanc Pas Cher Mont Blanc kugelschreiber Mont Blanc kugelschreiber starwalker
ralph lauren online toms uk hackett clothing jeans homme tods homme toms shoes toms tiny stylos montblanc pas cher Penne Montblanc Michael Kors Watches
toms shoes hackett uk jeans femme toms uk polo ralph lauren tods france