Jan 212013
 

20130121-185413.jpg

Idag använde jag mitt presentkort på fiskpedikyr som jag fick i födelsedagspresent, mycket speciell upplevelse.
Det känns som att stoppa ner fötterna i vibrerande vatten, när fiskarna nibbar så är det som kolsyrebubblor mot huden.
Det var inte så behagligt att titta ner i tanken, fick lite rysningar av att se fiskarna. Men när jag satt och läste en tidning gick det rätt bra att koppla bort att det är småfiskar som äter upp min döda hud och bara njuta av massagen fötterna fick.
Fiskpedikyr är mer en rolig grej än en vettig grej, vill man bli riktigt fin om fossingarna så är det en traditionell pedikyr som gäller.
Kul att ha provat på!

  8 Responses to “Fiskpedikyr”

  1. Jag har också testat, tyckte det var himla kul!

  2. Har testat flera gånger i Bangkok! Vet inte om det gjort nån skillnad på mina fötter men kul är det;-) Till och med mina barn har testat;-)

  3. Jag var på spa för någon vecka sedan och såg hur det hela gick till. De som gjorde det verkade nöjda, men jag som både är jättekittlig och lite rädd för fiskar lät bli. Hade nog blivit synd om fiskarna annars;)

  4. Jepp, håller med, kul grej, men inte så effektivt precis. Det får blir vanlig ordentlig fotvård i framtiden för mina torra fötter.

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>