Vinn! Acquizhen Gentle Exfoliating Mask

Det är hög tid för en ny tävling här på LipGloss Bitch! Fina Elin på Acquizhen bidrar med märkets Gentle Exfoliating Mask (värde 429kr), det är en av mina egna favoriter så jag hoppas att alla är pepp på detta!

Masken innehåller både exfolierande partiklar och enzymer, den masseras in på rengjord fuktig hud och får sen verka i tio minuter. De döda hudcellerna försvinner och huden blir ordentligt rengjord på djupet. Peelingmasken bidrar också till att efterföljande produkter som serum och ansiktskräm tas upp bättre av din hy.

Acquizhen är certifierat via ECOCERT och innehåller en hög andel ingredienser av naturligt ursprung, mycket från ekologisk odling. Läs mer på Acquizhen.se.

TÄVLING

1 st Acquizhen Gentle Exfoliating Mask lottas ut bland alla som lämnar en kommentar till detta inlägg och ger oss sitt bästa tips på hur huden ska tas om hand under de kyliga vintermånaderna. Tävlingen avslutas den 28/1 kl 1700.

Glöm inte att ange en mailadress som du kollar av regelbundet, om vi inte har fått kontakt inom två dygn så dras en ny vinnare. Ev vinstskatt står vinnaren själv för. Lycka till!

59 kommentarer på Vinn! Acquizhen Gentle Exfoliating Mask

 • Mitt bästa tips är att försöka använda en foundation med mycket fukt och gärna oljebaserad. Vi är duktiga på att smörja in oss med oljor och serum på morgonen och under natten men mitt på dagen så får ansiktet jobba själv eftersom att vi gärna (oftast) väljer vattenbaserade foundations pga att vi vill undvika oljig hy. Jag slår ett slag för oljebaserade baser som hjälper huden i kylan så man får en konstant och aktiv bearbetning. Lite mattande puder på det och dagen är fixad!

 • Mitt bästa produkttips är kallpressad kokosolja. Det är den absolut schysstaste produkt jag har testat för ansiktet (och kroppen), och det är både billigt och drygt. Själv gillar jag doften, som försvinner fort, men det finns även doftfri. Som extra plus slipper man en massa märkliga ingredienser, samt att kokosolja även är bra mot t ex svamputslag.

  Mitt bästa livstips är att ta en ordentlig paus, stanna upp och fundera på vad man egentligen vill. Och om det verkligen är det man gör. Jag tvingades göra det på grund av utbrändhet, men när man väl börjar vända sig inåt har man ett guldläge att titta efter vad som finns där och börja acceptera den man är. Jag har haft hudproblem sedan jag var 12, men under det senaste året har den blivit i princip felfri i takt med att jag slutat vara stressad. Ta hand om er själva och gör det ni tycker är roligt, inte det ni tror att andra förväntar sig.

  Trevlig helg och tack för en fin blogg!

 • Milda produkter! Scrub, serum och en härlig olja blandat med ansiktskräm. För extra skydd tex Dermalogicas barrier repair som lägger sig som en hinna på huden och hindrar att kylan biter lika mycket och att fukten försvinner ut.

 • Tvätta alltid ansiktet med en återfuktande skrubb/rengöringslotion. Att smörja in sig är viktigt sen men det många glömmer är att bara produkter hjälper inte alltid mot torr hy efter att den har kommit. Man måste ligga ett steg före och ta hand om den, t.ex använda en mjuk rengöringssvamp minst 2 ggr i veckan för att göra rent och stimulera nya hudceller som man kan ta hand om innan huden blir torr igen.

 • Mitt tips är både fukt och fett. Mandelolja är bra för känslig hy, och även jag gillar L300 serum som ger bra med fukt. Eucerin från Apoteket, Smoothing Face Creme 5% karbamid är också bra och fuktgivande. Annars oparfymerade produkter, och helst så lite ingredienser som möjligt i crèmerna. Bra rengöring är också viktigt, men mild, så produkterna kan göra bättre verkan.

 • Inte är det lätt såhär under vintern – just därför jag hoppas på en ny produkt i mitt badrumsskåp :) Men peela fejan 2 ggr/vecka och fuktmask på det. Dagligen (morgon + kväll) M. Picauts Precious Oil efter rengöring, som följs med en rikare kräm än du är van vid under de varmare månaderna. Själv kör jag på Biolines Reveillance som doftar sagolikt! Skrubba läpparna försiktigt med en gammal mjuk tandborste, därefter på med Murads Soothing Skin and Lip Care; dutta gärna med denna några gånger extra under dagen. Händerna smörjs med ruskigt fet salva varje kväll, och några gånger under dagen med något lättare. L’Occitane gör handcremer som luktar mumma, går in snabbt och verkligen pryder sin plats på skrivbordet på jobbet!

 • Bastubad och skrubb gör under för en vintertrött och glåmig hy!

 • Mitt bästa tips för överlevnad av hy utan att fnasa bort under kalla torra vintermånader är att bara tvätta ansiktet med ljummet vatten på morgonen (och ev. toner) och spara rengöringsgel/creme whatever till kvällen. Det har räddat mig från att krackelera helt.

 • ** TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD **

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

LipGloss Bitch
Välkommen till LipGloss Bitch!

Jag heter Helena och har skrivit om smink och hudvård sen maj 2005, det gör LGB till sveriges äldsta beautyblogg.

Här hittar du dagligen nya inlägg om aktuella kollektioner, recensioner, personliga favoriter, produktnyheter, steg-för-steg-guider och en himla massa sminknörderi.
bloglovin
Categories
Archives
Affiliateannonser