Naked Lips

Jag har helt nyligen blivit bekant med Naked Lips och det var inte ett dugg svårt att bli förtjust. Det här är läppbalsam helt i min smak, de mjukgör och vårdar, ger bra glid utan att kännas flottiga och doftar väldigt gott. Pepparmint blev genast en favorit, jag älskar mintiga lippies och Naked Lips variant är fab.

Ingredienserna är 100% naturliga och 99% är ekologiska certifierade (USDA), förutom Granatäpple som innehåller 72% ekologiska certifierade ingredienser. Granatäpple är också veganmärkt, övriga innehåller bivax.

Naked Lips kommer i dofterna: Havtorn, Granatäpple, Pepparmint, Kokos och Naturell

Naked Lips hittar man i hälsobutiker över hela landet men man kan också köpa ett helt kit med alla fem cerat för 210kr inkl frakt direkt från hemsidan.

Har du testat märket?

 

7 Kommentarer
 1. Natalie
  Natalie says:

  Nej, jag har inte testat märket. Jag använder Burts Bees och är ganska nöjd. Sen gillar jag läppsalvan från minkram.se, men eftersom att den är i en burk så vill man ju inte bära med sig den, det är inte så fräscht att stoppa ner smutsiga fingrar i den när man är borta. Men på sängbordet att använda innan läggdags är den superbra :) Life här bytte Burts Bees läppcerat mot ett annat märke, undrar om det var detta? I så fall blir det att prova det nästa gång :)

  Svara
 2. Frida S
  Frida S says:

  Detta lät ju verkligen intressant! Har aldrig testat märket förut men tror absolut att jag ska göra det snart =) Dofterna lät ju också väldigt trevliga och annorlunda. Brukar ha så svårt för läppbalsam då det blir kladdigt, geggigt och irriterar mig till max men med dessa ska jag absolut försöka.

  Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] höstas stötte jag på Naked Lips för första gången och fick lite nya sköna favoriter, särskilt Pepparmint är fab! Sen dess har man utökat sortimentet med färgade läppbalsam och […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.