bloglovin

LipGloss Bitch

Välkommen till LipGloss Bitch! Jag heter Helena och har skrivit om smink och hudvård sen maj 2005, det gör LGB till sveriges äldsta beautyblogg. Här hittar du dagligen nya inlägg om aktuella kollektioner, recensioner, personliga favoriter, produktnyheter, steg-för-steg-guider och en himla massa sminknörderi.

Archives

Acadermia på Svenska Mässan

20131201-104315.jpg

Acadermia är en del av Fitness Festivalen som pågår den här helgen, befinner du dig i Göteborg och har några timmar över idag så ta en sväng till Svenska Mässan vetja!

Jag fick presspass till mässan och efter att ha gått igenom ett hav av proteinpulver och galet kralliga och i flera fall orangea(!) människor nådde vi beautydelen Acadermia och den tjusiga bloggloungen som Ellen F fixat.

 

20131201-104436.jpg

En sneak peek på den fulmatade goodiebagen som vi fick med oss hem. En del har jag testat innan, extra kul då att det är personliga favoriter som jag nu har möjlighet att dela med mig av (missa inte föregående inlägg hint, hint), men det var mycket nytt också som det ska bli intressant att beta sig igenom. Det kommer förstås mer om det på bloggen framöver, men är ni nyfikna på vad vi fick så finns hela listan här.

20131201-104558.jpg

Hade jag inte varit så jäkla spruträdd så hade jag antagligen provat på att lägga lite Restylane i läpparna vid det här laget. Jag gillar plut och det här är något jag är nyfiken på, men nålar alltså, burr. Så det hjälper inte att jag fick en tusing i rabatt på Art Clinic.

20131201-104615.jpg

M Picaut var på plats och Mette herself hade en föreläsning om ekologisk hudvård med fokus på effektiv anti aging. Jag träffade henne på Acadermiamässan i Kista i våras, men blev nog lika starstruck nu som då. Hon är supertrevlig och hade goda nyheter, Exfoliating Peel Mask har fått en ny förpackning! Känner ni inte till detta lilla guldkorn till mask så följ länken och läs min recension. Jag älskar den och har bara hört goda omdömen från andra, men vi har varit ganska överens om att den ack så snygga förpackningen inte alls fungerar för den här typen av produkt. Mette läser bloggar och nu kommer masken i en tub istället, toppen.

20131201-104646.jpg

20131201-104734.jpg

Nubar och Zoya radade upp.

20131201-104808.jpg

Glô Minerals fokuserade på den perfekta basen.

20131201-104849.jpg

Jag åt fetaste räkmackan.

20131201-104948.jpg

Och här sitter fina Tanja och får en hudanalys i bloggloungen.

Acadermia är en beautymässa med stort fokus på behandlingar som ger resultat direkt så att säga. Kliniker som berättade om hur de arbetar med fillers fanns på plats och visste ni att det finns en makapär som fryser bort fett? Flera Göteborgsbaserade salonger var representerade förstås, jag pratade bl a med trevliga Johanna från Salong OSS om ögonfransförlängningar.

Nästa Acadermiamässa går av stapeln i Stockholm 8-9 februari. Jag hoppas förstås kunna gå på den också, gillar idén med mässan och tror att den bara kommer bli bättre och bättre.

 

 

44 comments to Acadermia på Svenska Mässan

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Affiliateannonser

Categories

Mont Blanc Pens Mont blanc cufflinks Stylos Mont Blanc Stylos Mont Blanc Pas Cher Mont Blanc kugelschreiber Mont Blanc kugelschreiber starwalker
ralph lauren online toms uk hackett clothing jeans homme tods homme toms shoes toms tiny stylos montblanc pas cher Penne Montblanc Michael Kors Watches
toms shoes hackett uk jeans femme toms uk polo ralph lauren tods france