Acadermia på Svenska Mässan

20131201-104315.jpg

Acadermia är en del av Fitness Festivalen som pågår den här helgen, befinner du dig i Göteborg och har några timmar över idag så ta en sväng till Svenska Mässan vetja!

Jag fick presspass till mässan och efter att ha gått igenom ett hav av proteinpulver och galet kralliga och i flera fall orangea(!) människor nådde vi beautydelen Acadermia och den tjusiga bloggloungen som Ellen F fixat.

 

20131201-104436.jpg

En sneak peek på den fulmatade goodiebagen som vi fick med oss hem. En del har jag testat innan, extra kul då att det är personliga favoriter som jag nu har möjlighet att dela med mig av (missa inte föregående inlägg hint, hint), men det var mycket nytt också som det ska bli intressant att beta sig igenom. Det kommer förstås mer om det på bloggen framöver, men är ni nyfikna på vad vi fick så finns hela listan här.

20131201-104558.jpg

Hade jag inte varit så jäkla spruträdd så hade jag antagligen provat på att lägga lite Restylane i läpparna vid det här laget. Jag gillar plut och det här är något jag är nyfiken på, men nålar alltså, burr. Så det hjälper inte att jag fick en tusing i rabatt på Art Clinic.

20131201-104615.jpg

M Picaut var på plats och Mette herself hade en föreläsning om ekologisk hudvård med fokus på effektiv anti aging. Jag träffade henne på Acadermiamässan i Kista i våras, men blev nog lika starstruck nu som då. Hon är supertrevlig och hade goda nyheter, Exfoliating Peel Mask har fått en ny förpackning! Känner ni inte till detta lilla guldkorn till mask så följ länken och läs min recension. Jag älskar den och har bara hört goda omdömen från andra, men vi har varit ganska överens om att den ack så snygga förpackningen inte alls fungerar för den här typen av produkt. Mette läser bloggar och nu kommer masken i en tub istället, toppen.

20131201-104646.jpg

20131201-104734.jpg

Nubar och Zoya radade upp.

20131201-104808.jpg

Glô Minerals fokuserade på den perfekta basen.

20131201-104849.jpg

Jag åt fetaste räkmackan.

20131201-104948.jpg

Och här sitter fina Tanja och får en hudanalys i bloggloungen.

Acadermia är en beautymässa med stort fokus på behandlingar som ger resultat direkt så att säga. Kliniker som berättade om hur de arbetar med fillers fanns på plats och visste ni att det finns en makapär som fryser bort fett? Flera Göteborgsbaserade salonger var representerade förstås, jag pratade bl a med trevliga Johanna från Salong OSS om ögonfransförlängningar.

Nästa Acadermiamässa går av stapeln i Stockholm 8-9 februari. Jag hoppas förstås kunna gå på den också, gillar idén med mässan och tror att den bara kommer bli bättre och bättre.

 

 

44 kommentarer på Acadermia på Svenska Mässan

 • Kistamässan kommer att bli grym! Vi har så mycket roliga utställare där! KRAM

  • Tack för igår! Då håller jag tummarna för att jag får en inbjudan till nästa också :) Kram

 • Jag hade verkligen jättegärna deltagit, synd att jag är borta på annan ort när det väl är rolig mässa hemma…

  • Ja, sånt är ju typiskt

 • Vad kul!

 • Jag blir så avis när jag läser om alla roliga skönhetsmässor! Här i Umeå där jag bor är vi inte direkt bortskämda med sånt!

 • Det där verkar ju hur intressant som helst. Synd att man inte bor i Göteborg.

 • Jag ser fram emot mässan i Kista, hade så roligt förra året och jag tror också att denna mässa bara kommer att bli bättre och bättre!

 • Räkmackan såg god ut! Synd det inte finns mässor av den typen i Malmö. Verkar både trevligt och intressant.

 • Har varit sugen på att testa Zoyas nagellack länge, vet du om dom är bra?

 • Låter som en bra mässa! Lacken såg finfina ut, lika lockande som lösgodis när det finns så många fina! Vet du var kan man få tag i nubar egentligen? Salong? Räkmackan såg inte ut att gå av för hackor den heller ;)

 • Åh, hade ju inte varit helt fel att köpa på sig lite Nubar-lack!

 • Får hålla mig tills de kommer till Stockholm! :D

 • Ser verkligen fram emot Stockholms-mässan! Skulle frossat i Zoya-lacken.

 • Men gud vad läskande dom där flaskorna såg ut där.. Angående Restylane så är jag lite som du, vore ju kul att testa men nålar och särskilt nålar i ansiktet känns inte så hett..

 • Skulle tycka det vore sååå kul att gå på en sån mässa, hade garanterat shoppat loss på några nagellack där, har ku läst så bra om Nubar och Zoya men inta fått mig för att prova. Och är dessutom riktigt nyfikan på glominerals.

 • Jag var också där men det blev inga skönhetsinköp för min del :(

 • GloMinerals är jag nyfiken på! Säljs det bara på nätet?

 • Ojojoj, den mässan hade jag gärna gått på!

 • Verkade vara en spännande mässa. :)
  Nagellacken lockar onekligen.
  Får bli nästa gång det är i göteborgskrokarna, jobbade hela helgen så blev inget av med det.

 • Hade gärna gått på mässan om jag hade varit i Göteborg, är speciellt nyfiken på GloMinerals och M Picaut!

 • Måste bara berätta,
  Läser ofta din blogg och blir alltid så sugen på att köpa allt du skriver om! Satt en dag med min pojkvän och kollade din blogg och det var ett inlägg om The body shops nya julkollektion varpå jag säger att jag alltid velat ha en julkalender där ifrån. Och gissa vad som stod på köksbordet imorse när jag vaknade? deluxe-versionen av julkalendern! :D

  • Lyyyx :))

 • Synd att man inte hade vägarna förbi Göteborg, detta låter superkul!

 • Hu, är också fruktansvärt spruträdd men skulle SÅ gärna vilja testa Restylane. Och att skaffa en tatuering, för den delen också. En vacker dag…

 • ville så gärna gå men fick förhinder! :(

 • Låter som en rolig mässa, men jag börjar bli lite mörkrädd när jag hör om alla Quick fixes som dyker upp. Jag är dock för dåligt insatt i arbetet bakom, men jag undrar hur mycket kunskap som finns i om det påverkar oss människor på längre sikt

 • Hur upplevde du mässan jämfört med vårens variant i Stockholm? Var det ungefär samma fördelning mellan produkter och behandlingar?

 • Ska bli spännande att höra mer om det ni fick i goodiebagen! Läste listan och alltid kul att få tips om nya produkter!

 • Vad kul att de blandar fitness med skönhet! Det hade varit roligt att gå på :)

 • Vilken härlig goodiebag:)

 • Åh en tusing på art clinique, lyckost där ;) Synd att fillers är så dyrt, de blir ett kostsamt beroende om man börjar dessvärre. Eller tvärtom- kske tur att de är dyrt….

 • Heja Mette! Jag är ju inte helt såld på M picaut generellt men älskar masken. Mer sånt!

 • Lät som en trevlig tillställning. Håller med en av de tidigare kommentarerna att det borde anordnas liknande mässor i Malmö. Mer än en tiondel av Sveriges befolkning bor ju i Skåne så det borde finnas underlag kan man tycka :)

 • Är ute efter en ny foundation och Glô Minerals nya verkar ju intressant och lyxig men känns lite för dyr för mig att köpa :/ Kanske blir att man passar på efter jul isåfall :) Synd att du inte har någon nytta av det presentkortet från Art clinic,1000 kr är ju inte helt fel. Men själv hade jag heller inte vågat mig på en behandling med sprutor. Jag vågade knappt ta hål i öronen haha!

 • Vad kul att få se lite Nubarlack i verkligheten. De är mitt favoritmärke men säljs inte någonstans i närheten där jag faktiskt kan titta på dem :(

 • Åh hur underbart låter inte det där med attgå på skönhetsmässa :D avis ;)

 • Oh, Nubar och Zoya, det hade varit roligt om de var lite mer tillgängliga (att peta på) runtom i landet :)

 • Åååh, svårt avis på den där goodiebagen alltså..

 • Jag VET att du jobbar hårt för det, men vilken lyx tänkte jag först!!! Är så nyyyfiken på zoyas nya..!!!!!

 • Men gud så lyxigt!

 • Jag bor ju i göteborg och hade tänkt att gå på denna mässan.men jag han inte med. Kul att det händer något i Göteborg, hoppas att de blir av nästa år också.

 • Åh, vad roliga events du får gå på.
  Här uppe i norra Sverige har vi inga sådana mysiga trevliga events.
  Avundsjuk på dig;)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Kategorier
Arkiv
Annons