Acadermia på Svenska Mässan

20131201-104315.jpg

Acadermia är en del av Fitness Festivalen som pågår den här helgen, befinner du dig i Göteborg och har några timmar över idag så ta en sväng till Svenska Mässan vetja!

Jag fick presspass till mässan och efter att ha gått igenom ett hav av proteinpulver och galet kralliga och i flera fall orangea(!) människor nådde vi beautydelen Acadermia och den tjusiga bloggloungen som Ellen F fixat.

 

20131201-104436.jpg

En sneak peek på den fulmatade goodiebagen som vi fick med oss hem. En del har jag testat innan, extra kul då att det är personliga favoriter som jag nu har möjlighet att dela med mig av (missa inte föregående inlägg hint, hint), men det var mycket nytt också som det ska bli intressant att beta sig igenom. Det kommer förstås mer om det på bloggen framöver, men är ni nyfikna på vad vi fick så finns hela listan här.

20131201-104558.jpg

Hade jag inte varit så jäkla spruträdd så hade jag antagligen provat på att lägga lite Restylane i läpparna vid det här laget. Jag gillar plut och det här är något jag är nyfiken på, men nålar alltså, burr. Så det hjälper inte att jag fick en tusing i rabatt på Art Clinic.

20131201-104615.jpg

M Picaut var på plats och Mette herself hade en föreläsning om ekologisk hudvård med fokus på effektiv anti aging. Jag träffade henne på Acadermiamässan i Kista i våras, men blev nog lika starstruck nu som då. Hon är supertrevlig och hade goda nyheter, Exfoliating Peel Mask har fått en ny förpackning! Känner ni inte till detta lilla guldkorn till mask så följ länken och läs min recension. Jag älskar den och har bara hört goda omdömen från andra, men vi har varit ganska överens om att den ack så snygga förpackningen inte alls fungerar för den här typen av produkt. Mette läser bloggar och nu kommer masken i en tub istället, toppen.

20131201-104646.jpg

20131201-104734.jpg

Nubar och Zoya radade upp.

20131201-104808.jpg

Glô Minerals fokuserade på den perfekta basen.

20131201-104849.jpg

Jag åt fetaste räkmackan.

20131201-104948.jpg

Och här sitter fina Tanja och får en hudanalys i bloggloungen.

Acadermia är en beautymässa med stort fokus på behandlingar som ger resultat direkt så att säga. Kliniker som berättade om hur de arbetar med fillers fanns på plats och visste ni att det finns en makapär som fryser bort fett? Flera Göteborgsbaserade salonger var representerade förstås, jag pratade bl a med trevliga Johanna från Salong OSS om ögonfransförlängningar.

Nästa Acadermiamässa går av stapeln i Stockholm 8-9 februari. Jag hoppas förstås kunna gå på den också, gillar idén med mässan och tror att den bara kommer bli bättre och bättre.

 

 

44 Kommentarer
 1. Sara
  Sara says:

  Jag blir så avis när jag läser om alla roliga skönhetsmässor! Här i Umeå där jag bor är vi inte direkt bortskämda med sånt!

  Svara
 2. Fröken Frodig
  Fröken Frodig says:

  Låter som en bra mässa! Lacken såg finfina ut, lika lockande som lösgodis när det finns så många fina! Vet du var kan man få tag i nubar egentligen? Salong? Räkmackan såg inte ut att gå av för hackor den heller ;)

  Svara
 3. Marie
  Marie says:

  Men gud vad läskande dom där flaskorna såg ut där.. Angående Restylane så är jag lite som du, vore ju kul att testa men nålar och särskilt nålar i ansiktet känns inte så hett..

  Svara
 4. Ingrid
  Ingrid says:

  Skulle tycka det vore sååå kul att gå på en sån mässa, hade garanterat shoppat loss på några nagellack där, har ku läst så bra om Nubar och Zoya men inta fått mig för att prova. Och är dessutom riktigt nyfikan på glominerals.

  Svara
 5. Kissen
  Kissen says:

  Verkade vara en spännande mässa. :)
  Nagellacken lockar onekligen.
  Får bli nästa gång det är i göteborgskrokarna, jobbade hela helgen så blev inget av med det.

  Svara
 6. Jannicke
  Jannicke says:

  Måste bara berätta,
  Läser ofta din blogg och blir alltid så sugen på att köpa allt du skriver om! Satt en dag med min pojkvän och kollade din blogg och det var ett inlägg om The body shops nya julkollektion varpå jag säger att jag alltid velat ha en julkalender där ifrån. Och gissa vad som stod på köksbordet imorse när jag vaknade? deluxe-versionen av julkalendern! :D

  Svara
 7. ella
  ella says:

  Låter som en rolig mässa, men jag börjar bli lite mörkrädd när jag hör om alla Quick fixes som dyker upp. Jag är dock för dåligt insatt i arbetet bakom, men jag undrar hur mycket kunskap som finns i om det påverkar oss människor på längre sikt

  Svara
 8. Linda
  Linda says:

  Åh en tusing på art clinique, lyckost där ;) Synd att fillers är så dyrt, de blir ett kostsamt beroende om man börjar dessvärre. Eller tvärtom- kske tur att de är dyrt….

  Svara
 9. Linda N
  Linda N says:

  Lät som en trevlig tillställning. Håller med en av de tidigare kommentarerna att det borde anordnas liknande mässor i Malmö. Mer än en tiondel av Sveriges befolkning bor ju i Skåne så det borde finnas underlag kan man tycka :)

  Svara
 10. Sara
  Sara says:

  Är ute efter en ny foundation och Glô Minerals nya verkar ju intressant och lyxig men känns lite för dyr för mig att köpa :/ Kanske blir att man passar på efter jul isåfall :) Synd att du inte har någon nytta av det presentkortet från Art clinic,1000 kr är ju inte helt fel. Men själv hade jag heller inte vågat mig på en behandling med sprutor. Jag vågade knappt ta hål i öronen haha!

  Svara
 11. Kicki
  Kicki says:

  Vad kul att få se lite Nubarlack i verkligheten. De är mitt favoritmärke men säljs inte någonstans i närheten där jag faktiskt kan titta på dem :(

  Svara
 12. Matilda
  Matilda says:

  Jag bor ju i göteborg och hade tänkt att gå på denna mässan.men jag han inte med. Kul att det händer något i Göteborg, hoppas att de blir av nästa år också.

  Svara

Trackbacks & Pingbacks

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att förhindra skräppost. Läs mer om hur dina kommentarsuppgifter behandlas.