bloglovin

LipGloss Bitch

Välkommen till LipGloss Bitch! Jag heter Helena och har skrivit om smink och hudvård sen maj 2005, det gör LGB till sveriges äldsta beautyblogg. Här hittar du dagligen nya inlägg om aktuella kollektioner, recensioner, personliga favoriter, produktnyheter, steg-för-steg-guider och en himla massa sminknörderi.

Archives

Depend våren 2014

Depends vårkollektion finns ute i butik från vecka 3 och innehåller 12 minilack som kostar 25kr st. Det är vårpiggt och färgglatt så det förslår. Alla verkar ha en krämig finish, möjligen är några av lite skirare jellystuk. Jag tycker det är lite synd att det inte finns ett enda med skimmer, gnister, metallic eller whatever som sticker ut, men Depend har släppt flera specialserier senaste åren så det är möjligt att man fortsätter köra på det även under 2014 och låter säsongskollektionerna vara mer traditionella. Vi tar väl en närmare titt på färgerna, vilka lockar er mest?

396, 395, 391, 394

399, 398, 388, 389

397, 392, 393, 390

17 comments to Depend våren 2014

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Affiliateannonser

Categories

Mont Blanc Pens Mont blanc cufflinks Stylos Mont Blanc Stylos Mont Blanc Pas Cher Mont Blanc kugelschreiber Mont Blanc kugelschreiber starwalker
ralph lauren online toms uk hackett clothing jeans homme tods homme toms shoes toms tiny stylos montblanc pas cher Penne Montblanc Michael Kors Watches
toms shoes hackett uk jeans femme toms uk polo ralph lauren tods france