bloglovin

LipGloss Bitch

Välkommen till LipGloss Bitch! Jag heter Helena och har skrivit om smink och hudvård sen maj 2005, det gör LGB till sveriges äldsta beautyblogg. Här hittar du dagligen nya inlägg om aktuella kollektioner, recensioner, personliga favoriter, produktnyheter, steg-för-steg-guider och en himla massa sminknörderi.

Archives

Vad hände annars då?

För att sammanfatta året har jag bloggat upp mina favoritprodukter, manikyrer och lotd:s. Nu tänkte jag avsluta det hela med en tillbakablick på lite av det jag fått uppleva under 2013, både beautyrelaterat och annat. Häng med!

Fick ett presentkort på en fiskpedikyr som jag utnyttjade i början av året, kul att testa på men inget jag känner behov av att göra igen. Mer rys och skratt än hudvårdande kan man väl sammanfatta det hela.

Heartcore-tjejerna.

Kraft har flera bra märken under sina vingar och i mars ordnar de ett event på Len Hud i Borås, beautybloggmaffian i Göteborg bussas dit och jag åker från Jönköping. Heja Kraft med fina Tess i spetsen som känner till bloggstyrkan utanför Stockholm och ser värdet i att kunna samlas på andra platser.

Jag och maken firar påsk i Budapest med öl, Gulasch och tempererade bad.

Årets första stugdag bjöd på blommor! Hjälp vilket vårlängt jag fick nu.

I april åker jag till Ullared med jobbarkompisarna, en av dem har husbil och det har blivit lite av en tradition att vi ger oss iväg på vin/shoppingresa i den.

Salongen här i Jönköping ordnar ett vårevent för sina kunder. Dermarome är på plats och jag passar på att bli mejkad med bareMinerals och få tassarna lackade med essie.

MAC står för årets roligaste event, så extremt välordnat och lyxigt. Det är förstås alltid ljuvligt att få möjligheten att åka upp till Stockholm, bo på hotell och gå på events, men här kombinerades det med engagerade PR-ansvariga, kul mix av inbjudna, bra info om nyheter och en lektion av proffsiga makeupartister. Toppen!

Vår semester började med att vi firade midsommar i Barcelona och sen avslutades juni med ytterligare en tripp till Stockholm. Pür Minerals bjöd in för att visa aktuella produkter och en liten smygkik på höstens nyheter. Jag tog med mig maken upp och vi passade bl a på att ta en tur till ABBA-museet.

Min semester var uppdelad i två perioder, först två veckor ledigt sen en veckas jobb och ytterligare tre veckors ledighet på det. Den första perioden for vi runt en hel del. Efter Barcelona och Stockholm hann vi med en sväng till Helsingborg för att se Def Leppard på Sofiero. Väl där turar man förstås till Helsingör och käkar smörrebröd.

Efter det åkte jag och en av mina äldsta vänner, Maria, på vår traditionsenliga tripp till Göteborg. Vi hade tänkt shopping, men det var sånt strålande väder så vi satt mest ute och åt och drack sprit.

Resten av semestern hängde vi mest i stugan, och så åkte vi till Alicante. Jag älskar Alicante.

Efter en hektisk vår då jag mått väldigt dåligt så mognade en insikt under sommaren. Och i september kom den spark i baken som fick mig att äntligen fatta det där beslutet. Jag sa upp mig från jobbet. Det var några omtumlande och konstiga veckor som följde, det är helt klart en process att göra slut när man varit på samma ställe i många år och arbetsplatsen är av mindre storlek, kollegorna blir ett tight gäng. Men jag har inte ångrat mig en sekund. Från den 1a oktober jobbar jag som redovisningskonsult i egen regi, det här är det bästa jag gjort 2013.

I oktober var jag uppe i Stockholm igen, fick testa på Scandics Blogger’s Inn och gick på eventet där Michael Kors dofter och makeup Sverigelanserades.

I november anordnade Bobbi Brown ett supertrevlig frukostevent för att fira att märket nu finns i ett flertal diskar på Åhléns runt om i landet.

Och 1a december åker jag till Göteborg igen för att gå på Acadermia på Fitnessfestivalen.

Och bäst på tv var: House of cards
Bästa på bio: Django unchained
Roligast läsning: Maria Friedners Besvärjelser och beskydd
Mest i lurarna: Nicki Minaj hängde med på PW allt som oftast

När man ser det såhär så har jag hunnit med sjukt mycket under året. Jag har farit runt en hel del men också kunnat vara mycket i sommarstugan, där varvar jag ner bra. Det största som hände är förstås att jag sa upp mig från jobbet och startade eget. Nu är jag superspänd på att se vad 2014 för med sig, full fart framåt!

6 comments to Vad hände annars då?

Leave a Reply

  

  

  

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>

Affiliateannonser

Categories

Mont Blanc Pens Mont blanc cufflinks Stylos Mont Blanc Stylos Mont Blanc Pas Cher Mont Blanc kugelschreiber Mont Blanc kugelschreiber starwalker
ralph lauren online toms uk hackett clothing jeans homme tods homme toms shoes toms tiny stylos montblanc pas cher Penne Montblanc Michael Kors Watches
toms shoes hackett uk jeans femme toms uk polo ralph lauren tods france