Mar 052014
 

Trenden med strukturlack håller i sig och i vår går man mot pasteller. Vi har sett dem i form av Rough Sweet hos Depend och från vecka 11 finns IsaDora Sugar Nails Pastels ute i butik.

131 Lemon Soda, 132 Peach Nectar, 133 Macaron, 134 Bon Bon, 135 Cotton Candy

Det här är hur sött som helst men jag upplever lacken som ovanligt skira. På bilden ovan har jag fyra lager och det var först då som jag tyckte att täckningen kändes ok. Nu torkar varje lager snabbt så det är kanske inget större problem. Men jag tycker det är rätt tradigt.

Lemon Soda och Peach Nectar är lite ruffigare än de övriga och innehåller större glitterkorn, Macaron är snyggast i mitt tycke.

Lacken kommer att kosta 79kr st.

  11 Responses to “IsaDora Sugar Nails Pastels”

 1. Men du…prova med vitt nagellack under kanske? Precis som man brukar göra med neoner…det kanske funkar!! För de är helt bedårande söta…särskilt det lila!!

  • Det finns förstås sätt att jobba runt det här, mest logiskt vore att grunda med ett krämlack i matchande nyans. Men det ska liksom inte behövas tycker jag. MVH lat

  • Haha…nej det är klart! Men färgerna är ju heeelt bedårande. Älska våren!!

 2. Är faktiskt inte så imponerad av kollektionen. Det finns i alla fall finare :) Den gröna tycker nog jag också är snyggast!

 3. Åh jag föll som en fura. Vill ha allihop! Jag älskar ju pasteller, alla nyanser av rosa m.m.

 4. Jag är ingen stor nagellackstjej så mina naglar jämt ser förskräckliga ut men dessa ser så fina ut att jag vill ha allihop!

 5. Jag blir vårtokig av nyanserna! Men visst har Depend ganska lika lack, nya för i vår? Har du testat även dem?

 6. Tyckte dessa var hur fina som helst! Brukar ibland ha lite svårt för strukturlack men dessa var såååå fina.

 7. Haha Rough Sweet ja! Som du ju skrev längst upp :)

 8. Fina, men jag lär ju aldrig orka med fyra lager…

 Leave a Reply

(required)

(required)

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>