OPI Nordic Collection

20140429-182653.jpg

Till hösten släpper OPI en kollektion inspirerad av Norden, jättekul! Igår bjöd man in till världslansering på Grand Hotell i Stockholm. Suzi Weiss-Fischmann var på plats för att berätta om de kommande nyheterna, och jag var superpepp på att få träffa kvinnan som står bakom ett av mina favoritmärken.

20140429-182633.jpg

Vi satt i tjusiga Spegelsalen och bjöds på buffé med nordiska smaker medan Suzi och märkets PR-ansvariga berättade om kollektionen och andra spännande nyheter som dyker upp inom kort. Jag hade gärna hört Suzi berätta mer om sin bakgrund och hur hon finner inspiration till nyanser och namn men hon fokuserade mest på att prata om vad som komma skall.

20140429-182548.jpg

Det var massor med folk på plats och jag missade flera kollegor som jag gärna kramat på och pratat lite med, men jag hade fint sällskap av bl a Bella, Malin och Cecilia.

My dogsled is a hybrid, Suzi has a swede tooth, Do you have this color in Stock-holm?, Thank glögg it’s friday!, Viking in a vinter vonderland, Skating on thin ice-land

How great is your Dane?, Can’t afjörd not to, My voice is a Little norse, OPI with a nice finn-ish, Ice-bergers & fries, Going my way or Norway?

Kollektionen i sig då, vad ska vi säga om den. Ja, att vi hade kanonfint väder och rena sommarvärmen gjorde kanske sitt för att minska suget på murriga höstnyanser, men jag har sett roligare släpp från OPI. Just nu är det mest det faktum att kollektionen inspirerats av ”oss” som känns riktigt kul, ett par tre lack är klockrena men vi har nog sett det mesta förr.

Älskar ni namnen?

16 Kommentarer
 1. Maria
  Maria says:

  Namnen i all ära men jag gillar faktiskt väldigt många av färgerna även om de som du säger mer känns som hybrider av andra färger tex de lack i Los Angeles kollektionen som släpptes förra hösten….

  Svara
  • LipGloss Bitch
   LipGloss Bitch says:

   Russian Collection har ju förstört allt för mig, inget kommer någonsin komma i närheten av dess perfektion :)

 2. Tina
  Tina says:

  Namnen är ju jätteroliga! Älskar Thank glögg it’s friday! och den nyansen ser också fin ut. Gillar också nyansen Skating on thin ice-land.

  Svara
 3. Kajalpennan
  Kajalpennan says:

  Jag går inte igång, kanske på grund av årstiden men troligtvis för att de känns gäsp.
  Namnen är väl lite småkul men jag är i ärlighetens namn trött på OPIs allt längre namn. Det känns som att de försöker bräcka sig själva i antal bokstäver. Bra vid val av lösenord på jobbdatorn, dåligt på swatchstickor

  Svara
 4. Lina
  Lina says:

  Jag älskar namnen men tycker att de bruna färgerna känns lite tråkiga. Är ju inte så sugen på mörka vampiga färger just nu heller men misstänker att jag kommer uppskatta dem mer i slutet av sommaren.

  Svara
 5. eva
  eva says:

  Älskar, älskar namnen! Och även om färgerna känns sådär nu så kommer glöggfärgen att sitta fint framåt november/december. Sen gillar jag bruna och blå men de här slår inte Russian navy och Midnight in Moscow tyvärr. Suzie has a Swede Tooth skulle jag nog kunna tänka mig att ha nu i vår om den hade funnits.

  Svara
 6. Annelie
  Annelie says:

  Okej, det hade kunnat vara roligare, men många av dem är ju fina. Och namnen är ju fantastiska! Gillar mest Thank glögg it’s Friday och Ice-bergers and fries.

  Svara

Trackbacks & Pingbacks

 1. […] Jag var på den stora lanseringen av kollektionen i april, här kan du läsa mer om tillställningen. […]

 2. […] och ingen verkar veta om/hur dessa går att återställa. För bilder får ni gärna kika in hos Lipgloss Bitch-Helena och SaintBella […]

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.