Dior Diorshow Mascara

20140607-101728-37048360.jpg

Det var ett par år sen jag köpte en Diorshow senast, men den här klassikern hör till en av mina absoluta favoriter. Anledningen till att jag inte köper den så ofta längre är helt enkelt att jag regelbundet får hem nya mascaror att testa. Nu var jag ute efter en brun mascara, hittade inget på vänt på hyllan så jag knatade förbi Kicks och köpte mig ett ex av the original and best.

Har du några riktiga favoriter som du återkommer till även efter längre uppehåll?

 

 

 

 

3 Kommentarer
 1. Maria
  Maria says:

  När det gäller mascara är det Lancome som har mina trotjänare Dificile eller L’Extreme är mina favvisar, de funkar alltid!

  Svara
 2. Anna
  Anna says:

  Varje höst/vinter när jag inte längre vill ha lika lätt underlagskärm som jag önskar sommartid återgår jag alltid till Clarins Ever Matte SPF 15 Oil-Free Skin Balancing Foundation. Först i 107 och senare under vintern när jag är som blekast i 105. Lite schysst ändå att ha nåt som väntar. Som att komma hem. ;) Ha en bra dag! / Anna, @AnnaHelenaUddin på twitter

  Svara
 3. Sandra
  Sandra says:

  Det jag alltid har hemma är Urban Decay Primer Potion, det har funnits hemma sedan den kom ut ( eller kanske ett halvår efter den kom ut). Isadoras glossy eyeliner, den har jag haft i fleeera år (många exemplar har gått åt)
  Estee Lauders parfym Pleasures, det har alltid funnits minst ett ex hemma sen första året den kom ut -95.

  Svara

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *